Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

Συνάδελφοι συναδέλφισσες
Το Σωματείο μας πήρε απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του εργατικού κέντρου Φωκίδας στην Άμφισσα  στις 22 Οκτώβρη και στην απεργία της 12 Νοεμβρίου 2015.
Είναι σημαντικό να δοθεί μια δυναμική πρώτη απάντηση στα μέτρα που ψηφίστηκαν και οδηγούν στην περαιτέρω απαξίωση της τιμής της  εργατικής μας δύναμης, στη δουλειά μέχρι το θάνατο, σε αβέβαιο και γεμάτο ανασφάλεια εργασιακό και ασφαλιστικό μέλλον, να δοθεί μια απάντηση και στη φοροληστεία που συρρικνώνει και άλλο το ήδη χαμηλό εισόδημα μας.
ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, όλοι τρέχουμε για να καλύψουμε τις καθημερινές μας ανάγκες,  ένας αγώνας που γίνεται όλο και πιο δύσκολος και που ο μοναδικός μας σύμμαχος είναι το σωματείο μας και το ταξικό εργατικό κίνημα. Η αντεργατική χιονοστιβάδα θα βρει απέναντι της τα συνδικάτα,
και τους εργαζόμενους. Κανένας εργαζόμενος ή άνεργος δε πρέπει να πέσει στην παγίδα της νέας θεωρίας των ισοδυνάμων και της ήπιας εφαρμογής. Στη φτώχεια, την ανεργία, στην κατάργηση δικαιωμάτων δεν υπάρχει ήπια εφαρμογή. Ανακούφιση υπάρχει μόνο στον αγώνα για την ανατροπή.
ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ
Στην οργάνωση και στη συνολική απάντηση που πρέπει να δοθεί, κανένας δε πρέπει να απέχει. Η αποχή είναι η σιωπηλή αποδοχή των μέτρων, βούτυρο στο ψωμί των εκμεταλλευτών μας, κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Κανένας δεν πρέπει να πτοηθεί από τα τσιτάτα που σκορπά η συγκυβέρνηση, ότι ο λαός ήξερε τι ψήφισε πρόσφατα ,ότι τα μέτρα έχουν την έγκριση του λαού και άλλα τέτοια ωραία που λένε, δεν είμαστε αυτόχειρες και το αποδεικνύουμε συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο της 22ας Οκτώβρη και οργανώνοντας την επιτυχία της απεργίας της 12ης Νοέμβρη.
 Συμμετέχουμε επιστρέφοντας τα μέτρα πίσω ως απαράδεκτα
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 19:30
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: