Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

«ΒΟΜΒΕΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ! «ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ» ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ!

«ο πατέρας του Γιαννακόπουλου έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου για να βγάλει τον γιο του, που τον είχαν συλλάβει για κοκαΐνη!».

Σε πρωτοφανείς καταγγελίες προέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος για τον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αποκαλύπτοντας μάλιστα από το βήμα της Βουλής μηνύματα, που του απέστειλε ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος σημειωτέον μέχρι πρότινος στήριζε την κυβέρνηση!

Ειδικότερα, μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, ο Καμμένος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους, που συμμετέχουν όπως είπε «σε συμμορίες και εκτελέσεις συμβολαίων», για να αποκαλύψει στη συνέχεια μια σειρά από μηνύματα, που του απέστειλε ο κ. Γιαννακόπουλος, για τον οποίο μάλιστα είπε πως «από το γλείψιμο πέρασε στην επίθεση επειδή δεν του έκαναν τα χατίρια».
Σύμφωνα με τον Καμμένo,
«τα μηνύματα αποστέλλονταν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε εκείνον και την γυναίκα του».
Ενδεικτικά ανέφερε ορισμένα:
-«Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος υποψήφιος μας στο Υγείας ως εξωκοινοβουλευτικός. Αλλά πες τους να μην μας ξαναβάλουν τον Κοντονη».
-«Συγχαρητήρια ελπίζω να κλείσετε αυτή την φορά τετραετία. Το newsbomb βγαζει κυβέρνηση».
-«Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός;»
-«Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά ούτε ραντεβού δεν μας έκανε»
-«Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο».
Ο κύριος Καμμένος είπε ακόμα ότι «ο πατέρας του Γιαννακόπουλου έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου για να βγάλει τον γιο του, που τον είχαν συλλάβει για κοκαΐνη!».
Σε κάθε περίπτωση είναι γνωστό τοις πάσι, πως μέχρι πρότινος ο εν λόγω επιχειρηματίας και τα Μέσα του στήριζαν εμφατικά  πριν από την 25η Γενάρη και στη συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, σε σημείο, που εξαπολυόταν επίθεση για πρώην πρωθυπουργούς… Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η απάντηση του επιχειρηματία, καθώς είναι πολύ σκοτεινές οι πτυχές αυτής της ιστορίας, αφού ο Καμμένος επιτίθεται στον Γιαννακόπουλο, αποκαλύπτοντας τα μηνύματα του επιχειρηματία και όχι αυτά που του… έστελνε ο ίδιος ο Καμμένος και τί του υποσχόταν…!
kammenos_2410

Δεν υπάρχουν σχόλια: