Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΆΔΩΝΙ
Άδωνις για τον Μεϊμαράκη που κατήργησε γραμματεία επειδή ο τομεάρχης υπέγραψε την υποψηφιότητά του; Ευτυχώς που ο Βαγγέλας είναι ενωτικός και ο Άδωνις διχαστικός δηλαδή...

Και όχι μόνο αυτό αλλά σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα Φώτη Σιάνη o αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Τσορώνης, έστειλε την αστυνομία... να βγάλει την υπάλληλο από το γραφείο και να της πάρει τα κλειδιά και τους υπολογιστές!!
Δείτε πιο κάτω και θα καταλάβετε




Την καταγγελία αναδημοσίευσε ο Άδωνις στο Twitter με πολύ χαμηλούς τόνους.

«Εν μέσω προεκλογικής περιόδου καλό είναι να μήν λαμβάνονται αποφάσεις που δημιουργούν άσχημη εικόνα για το κόμμα» έγραψε ο Άδωνις με εμφανή προσπάθεια να μην δημιουργήσει θέμα...

Σύμφωνα με τους υβριστές του Σαμαρά στα parapolitika.gr:

Φώτης Σιάνης, ο... κλειδοκράτορας της Συγγρού!

Μπορεί να είναι εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό, αλλά πρόκειται, όπως λένε οι πληροφορίες, για έναν άνθρωπο που εκτελεί ταυτόχρονα χρέη διευθυντή και γραμματέα της ΝΔ.

Ο λόγος για τον Φώτη Σιάνη, που με εντολή Μαξίμου έχει το δικό του γραφείο στα κεντρικά του κόμματος, και μάλιστα με προσωπική γραμματέα, απέναντι από εκείνο του original διευθυντή, Κώστα Τσιμάρα. Πρόκειται ουσιαστικά για τον «κλειδοκράτορα» της Συγγρού, καθώς χωρίς το δικό του «ΟΚ» δεν κουνιέται... φύλλο.

Για όσους ξέρουν το παρασκήνιο, το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού ο 57χρονος είναι πολύ στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά εδώ και χρόνια.

Ο Σιάνης, μάλιστα, είχε κομβικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, από την πρώτη στιγμή, αναλαμβάνοντας την οργάνωση του προεκλογικού του αγώνα όχι ΅όνο στην Αρκαδία, από όπου κατάγεται, αλλά και στο κεντρικό επιτελείο της Συγγρού.

Ο Σιάνης, μάλιστα, ήταν από εκείνους που ακολούθησαν τον πρωθυπουργό στο τελευταίο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, όπου διακρίνεται αριστερά, δίπλα από τον Σταύρο Παπασταύρου και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, κάτι που επιβεβαιώνει τους δεσμούς με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Είναι από τους λίγους στη Συγγρού που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σηκώσουν το τηλέφωνο και να μιλήσουν με τον ίδιο τον Σαμαρά», λέει στο «Secret» άνθρωπος που ξέρει τη «γαλάζια» ανθρωπογεωγραφία, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως αποτελεί και το μάτι του πρωθυπουργού για ό,τι συμβαίνει στο κόμμα, αφού ως παραδοσιακός σαμαρικός ενημερώνει για τα πάντα το Μέγαρο Μαξίμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: