Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΧΑΧΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Λεβέντης αποτελεί το νέο «φρούτο» του ελληνικού πολιτικού συστήματος και τα κανάλια εδώ και καιρό δεν σταματούν να του δείχνουν πόσο τον αγαπούν, ακόμα κι όταν εκφράζει έναν πιο ήπιο και τηλεοπτικά διαχειρίσιμο Χρυσαυγιτισμό.

Μετά από δεκάδες ώρες τηλεοπτικής παρουσίας του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων, δεν έχει βρεθεί ακόμα ένας δημοσιογράφος να του κάνει μια ουσιαστική ερώτηση. 

Ο Βασίλης Λεβέντης αντιμετωπίζεται από όλους ως ένα καλοκάγαθος προφήτης που τόσο αδικήθηκε από τους...ανόητους Έλληνες και ουδείς του φέρνει την παραμικρή αντίρρηση σε όσα «τα είχα πει» κι αν ξεστομίζει.

Χθες, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη,

ο κ. Λεβέντης δεν κατάφερε να κρατηθεί κι εκδήλωσε ξανά τον παλιό γραφικό εαυτό του δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να παραλάβει ένα χώρο στο κτίριο της Βουλής, καθώς άνηκε παλαιότερα στον «γκαντέμη Μητσοτάκη».

Θα περίμενε κανείς ότι μπροστά σε μια τόσο χοντροκομμένη επίδειξη πολιτικού κωλοπαιδαρισμού, οι δημοσιογράφοι του πάνελ κάπως θα αντιδρούσαν, κάπως θα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην τάξη, κάπως να του θυμίσουν ότι είναι πλέον πολιτικός αρχηγός κι όχι τηλεοπτικός σχολιαστής σε περιθωριακό κανάλι.

Κι όμως. Τίποτα. Με πρώτο τον Γιώργο Παπαδάκη, όλοι οι δημοσιογράφοι άρχιζαν να χαχανίζουν, συμφωνώντας στη συνέχεια με όλα τα μικροπολιτικά κουτσομπολιά που αράδιαζε ο Βασίλης Λεβέντης. Ίσως γιατί νιώθουν για ακόμα μια φορά δικαιωμένοι για την εναρμόνιση της ποιότητας των τηλεοπτικών καφενείων με την ποιότητα του κοινοβουλίου.



Υ.Γ Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε στον κ. Λεβέντη την εξής εξαιρετική απάντηση: «Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ενωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του»

Δεν υπάρχουν σχόλια: