Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ

Πάγωσαν το βράδι του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου 2015 οι Ελληνες.
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης ειναι να πληρώνουν τους μισούς μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων με κάρτες-πιστωτικές και χρεωστικές και τους υπόλοιπου μισθούς με μετρητά.

Όταν πολύ σύντομα το φαύλο κράτος θα ξεμείνει από τα ελάχιστα μετρητά που διαθέτει, θα πληρώνει ολόκληρους τους μισθούς με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Γιατί συμβαίνει αυτο ?

Είναι πολύ απλό.

Οι δανειστές δεν χρηματοδοτουν πλέον, επειδή η γερμανική οικονομία έχει υποστεί πανωλεθρία με το σκάνδαλο της VW και επειδή το ΔΝΤ δεν μπαίνει στο πρόγραμμα δανεισμού μας,

δεν υπάρχουν τα 86 δις του Μνημονίου Τσίπρα.

Οι δανειστές σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να διαθέσουν αυτά τα δις για να βουλώσει τις τρύπες το φαύλο ελληνικό κράτος των Κατρούγκαλων 12%.

Έτσι, σε συνεργασία με τον Ντράγκι ο Τσίπρας αποφάσισε να πληρώνει με πλαστικό χρήμα το πελατειακό κράτος των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι Ευρωπαίοι αντί να μας δίνουν μετρητό, έχουν ανοίξει έναν λογαριασμό στην ΕΚΤ και χρεώνουν το φαύλο ελληνικό κράτος με το αντίστοιχο ποσό που δαπανά σε πλαστικό χρήμα.

Πρόκειται για μια σολομώντειο -κατά κάποιο τρόπο- λύση: οι δημόσιοι υπάλληλοι θα κάνουν πως δουλεύουν και το φαύλο κράτος -αυτός ο "μαφιόζος" εργοδότης της μεταπολίτευσης- θα κάνει πως τους πληρώνει.

Η δικαιολογία που διαρρέει η κυβέρνηση, είναι ότι αυτό γίνεται για να πατάξει τη φοροδιαφυγή -πίσω όμως από αυτή την αστεία δικαιολογία κρύβεται η αμείλικτη αλήθεια: τo φαύλο και διεφθαρμένο πελατειακό κράτος ξέμεινε από χρήματα.

Με απλά λόγια, είναι ένας μπατίρης εργοδότης του πελατειακού στρατού του Δημοσίου, ο οποίος βρίσκεται καμουφλαρισμένος στους 1.500 δημόσιους οργανισμούς.

Πάνω από 1 εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι και 3 εκατομμύρια συνταξιούχοι, που αποτελούν τον φανατικό στρατό των εκάστοτε κυβερνήσεων, θα ανακαλύψουν βίαια ότι ο "μαφιόζος" εργοδότης τους δεν έχει πλέον άλλο λεφτά.

Τέρμα τα δίφραγκα, δεν υπάρχει μια ...

Ο Βούτσης πολύ σύντομα θα παραγγείλει κάγκελα και οδοφράγματα για να προστατέψει το άνδρο της Κολομβίας των Βαλκανίων, στην πλατεία Συντάγματος.

Άλλα μας έλεγαν και άλλα πράττουν....

Όλα εδώ πληρώνονται...... πρωτίστως όμως από εμάς !!!

Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: