Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο «ΒΑΓΓΕΛΑΣ» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! «ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ!»

Εκεί λοιπόν ο κ. Μεϊμαράκης απέδειξε για άλλη μια φορά πως αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις εκλογές, αφού μάλλον θέλει να τον ορίσει πρόεδρο ένα… κονκλάβιο με φίλους του και ελεγχόμενα μέλη.

«Η διαδικασία πρέπει να γίνει με όρους Νεοδημοκρατικούς, όχι εθνικών εκλογών. Πρέπει οι Νεοδημοκράτες να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Είπα να πάνε μέχρι 10 Νοεμβρίου να εγγραφούν ως μέλη όσοι επιθυμούν, να έχουμε εκλογικούς καταλόγους και έτσι να προχωρήσουμε. Οι συνάδελφοι δεν ήθελαν», είπε και με το γνωστό μάγκικο στιλ ανέφερε πως «έκανε κάποτε μια βλακεία ο Γιώργος Παπανδρέου και επειδή εμείς είμαστε καλοί στην αντιγραφή των βλακειών της Οργανωτικής του ΠΑΣΟΚ, την υιοθετήσαμε».
«Εμείς όμως πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό και να είναι οι Νεοδημοκράτες που θα πάνε μαζικά στις κάλπες,
ώστε να μην αφήσουμε να αλλοιωθεί η φωνή του Νεοδημοκράτη από τον οποιοδήποτε περαστικό. Τον θέλουμε τον περαστικό και την κοινωνία, αλλά στις εθνικές εκλογές. Αυτή η διαδικασία είναι δική μας! Τσουβαλιάζουμε και ισοπεδώνουμε τον γνήσιο ψηφοφόρο Νεοδημοκράτη με αυτή τη διαδικασία. Σκεφτείτε στον δήμο σας να περνάνε από άλλους δήμους και να ψηφίζουν δήμαρχο για εσάς…», ανέφερε χαρακτηρισιτκά.
Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αφού συνέχισε σταχυολογώντας τους λόγους, που θα πρέπει να συνεχίσει να είναι πρόεδρος της Ν.Δ. και εστίασε στο χρονικό σημείο κατά το οποίο ανέλαβε ως υπηρεσιακό πρόεδρος. «Έβλεπα τις δυσκολίες, το κόμμα ήταν σε κατάρρευση μετά το δημοψήφισμα. Τρέξαμε αν και ανοργάνωτα, γιατί έχουμε διαλύσει τις τοπικές μας, τους ανθρώπους που με την αγάπη τους στήριζαν το κόμμα», είπε. Μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα για τα ποσοστά της Ν.Δ. και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πριν τα ποσοστά των τελευταίων εκλογών δεν ήταν πολοί οι πρόθυμοι για την προεδρία» και ότι «στα εύκολα είναι όλοι εκεί, στα δύσκολα ψάχνουμε τον έναν…», τόνισε ο ίδιος.
Μεταξύ των παρευρισκομένων στην ομιλία του κ. Μεϊμαράκη ήταν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης και Μάριος Σαλμάς, ο πρ. βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης, ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας, ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Βλάχος, πολιτευτές, κομματικά στελέχη και πρόσωπα της αυτοδιοίκησης.
Κατέληξε αναφερόμενος στην ανάγκη για παραδοσιακή πορεία, με διάλογο. «Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα στην Ελλάδα», ανέφερε προς το τέλος της ομιλίας του και κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά και με χιούμορ κάλεσε να στηρίξουν τον ίδιο στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου.  » Να μας βρουν ενωμένους στις 23 Νοεμβρίου. Ψηφίστε όποιον θέλετε. Σκεφτείτε ποιος έχει τόσα χρόνια στο κόμμα, ποιος μπορεί να συνθέσει, ποιος ήταν καλός πρόεδρος της Βουλής, ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί τον Τσίπρα, ποιος μπορεί να πάει το κόμμα μπροστά και ψηφίστε…».










Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: