Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ… ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ! «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

Ακόμη μια σφοδρή επίθεση στον συνυποψήφιό του για την προεδρία της ΝΔ εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εν δυνάμει αρχηγός της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αφού είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα ρέστα του» για να επικρατήσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στις εκλογές για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε στη συνέχεια, πως «Οι κυβερνήσεις Καραμανλή & Σαμαρά παρέδωσαν τη χώρα σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι την παρέλαβαν!».
Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο Star, ο κ. Τζιτζικώστας είπε πως «η υποψηφιότητά μου ενοχλεί το σύστημα των βολεμένων στη Ν.Δ. και γι’ αυτό δέχομαι χτυπήματα». Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι,
θα ήταν δύναμη για τη Ν.Δ. η μη συμμετοχή του στη Βουλή εφόσον εκλεγεί, καθώς όπως εξήγησε, «δεν χάσαμε στη Βουλή, χάσαμε στην κοινωνία η οποία μας γύρισε την πλάτη». Ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι πάει «κόντρα» μόνο σε ό,τι θεωρεί πως είναι λάθος, ενώ υπογράμμισε ότι πήρε την απόφαση να κατέλθει υποψήφιος για την ηγεσία της Ν.Δ. με βάση το συμφέρον της παράταξης.
«Αν πίστευα πως θα υπήρχε μία εναλλακτική πρόταση που θα μεγάλωνε την παράταξή μας, που θα την έφερνε πιο κοντά στην κοινωνία, δεν θα ήμουν υποψήφιος», αποκάλυψε, ενώ υπογράμμισε ότι «αν ήταν υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής, δεν θα υπήρχε άλλο πρόσωπο που να διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ.».
Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε ότι τιμά όλους τους αρχηγούς της Ν.Δ. και χαρακτήρισε καλή τη σχέση του με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. «Θεωρώ κακόγουστο αστείο ένας πρώην πρωθυπουργός με την ιστορία του Αντ. Σαμαρά, να γινόταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» διευκρίνισε και παρατήρησε ότι «η Ν.Δ. παρέκκλινε από την ιδεολογία της, αν και έκανε μεταρρυθμίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: