Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ!

Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ENIKOS
Όσοι τον ήξεραν το έλεγαν από την αρχή ενώ οι υπόλοιποι τον πήραν χαμπάρι στις πρώτες συνεντεύξεις. 
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν διαθέτει αυτό που λέμε πολιτική συγκρότηση…
Με ξύλινο λόγο, φτωχό λεξιλόγιο, με ρηχή και επιφανειακή αναλυτική ικανότητα προσπάθησε να κάνει ένα ντου στους ανυποψίαστους ψηφοφόρους της ΝΔ που έχουν σκυλοβαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
Ως νέος και άγνωστος στο ευρύτερο κοινό άρχισε να γκελάρει και να βρίσκει σιγά σιγά εκλογικά πατήματα δημιουργώντας μια αίσθηση ανατροπής.
Όμως ο Τζιτζικώστα έπεσε στην παγίδα την οποία αυτός έστησε… Διεκδίκησε έναν μακρινό προεκλογικό ορίζοντα για να προλάβει να γυρίσει ως υποψήφιος την Ελλάδα. Αυτό όμως τελικά λειτούργησε ως μπούμεραγκ μιας και όσοι περισσότεροι (και περισσότερο) τον γνώριζαν τόσοι (και τόσο) τον απαξίωναν ως δυνατή εναλλακτική λύση.
Αν οι εκλογές είχαν γίνει νωρίτερα όπως ήθελε ο Βαγγέλας,
ίσως να είχαμε άλλα αποτελέσματα μιας και ο Τζιτζικώστας δεν θα είχε προλάβει να γυρίσει την Ελλάδα και τα κανάλια γκρεμίζοντας (ο ίδιος με τα χεράκια του και τα όσα έλεγε) την υποψηφιότητά του.
Η αλήθεια είναι οτι προσπάθησε σκληρά να μην εκτεθεί μιας και ο ίδιος γνώριζε τα μειονεκτήματα του και απέφυγε να κάνει τις πολλές και σκληρές συνεντεύξεις. Όμως αρκούσαν αυτές που έδωσε για να ξινίσουν τα πρόσωπα των νεοδημοκρατών που έψαχναν με αγωνία ένα νέο πρόσωπο.
Η παρουσία του Τζιτζικώστα στην εκπομπή Enikos ήταν μακράν η χειρότερη όλων. Πολλές φορές ο (γαλάζιος) τηλεθεατής θα ήθελε να χωθεί κάτω από μια κουβέρτα για να μη βλέπει και να μην ακούει… Οι υπόλοιποι τηλεθεατές απλά θα γύρισαν κανάλι… Δήλωσε οτι θέλει να τα αλλάξει αλλά δεν έλεγε τίποτα καινούργιο. Για γέλια ήταν η απάντηση του στο θέμα της πρόσκλησης της Χ.Α στην παρέλαση! Το μόνο ενδιαφέρον είναι οι επιθέσεις στον Βαγγέλα με τις οποίες προσπαθεί να ρεφάρει απεγνωσμένα. Και αυτές δεν γκελάρουν όμως..
Η πορεία Τζιτζικώστα είναι η εξαίρεση στον κανόνα οτι οι φελοι επιπλέουν. Ε μια στις τόσες μπορεί και να βυθιστούν
felloi

Δεν υπάρχουν σχόλια: