Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ 'ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ'?

Η κυρία Δούρου μπορεί να αναρτά φωτογραφίες του σκύλου του Ομπάμα στο προφίλ της ,μπορεί να κάνει προσωπική πολιτική εδώ και χρόνια στην σελίδα της,αλλά οι διαφωνούντες πρέπει να πατάσσονται.
Στο αρχικό απόσπασμα είναι σαφές αυτό που λέει η ιέρεια του νεοφιλελευθερισμού:






https://www.youtube.com/watch?v=EX8_SQfbJlo


άκουσα πριν από λίγο το βίντεο στο οποίο η κ. Δούρου αγανακτει για τις αναρτήσεις που μαζικά πια αναρτώνται στο facebook και κάνουν κριτική στην κυβέρνηση κ στις πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ....προτείνει ξεδιάντροπα ως άλλος Ερντογαν να ενεργοποιηθεί η επιτροπή Δεοντολογίας και να πράξει τα δέοντα....πού ήταν η κ. Δουρου τόσα χρόνια, πριν να πάρει την εξουσία, το αραξοβόλι της Περιφέρειας κ τους παχυλούς μισθούς ,όταν εμείς κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, βαραγαμε στο ψαχνό με κοινοποιήσεις τις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ για να τις ρίξουμε και να φέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κ την κ. Δουρου στην Περιφέρεια? το αριστερό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα έδινε στοχευμενους αγώνες ,με κινδύνους κ ρίσκα μεγάλα Σύντροφοι χτυπήθηκαν κ στοχοποιηθηκαν κ από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ απειλήθηκαν με αγωγές...και από τους δρόμους τόσα χρόνια κ από το FACEBOOK κ όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δόθηκαν μεγάλοι αγώνες .. ....πού να ξέραμε τι ψεύτες, τι πολιτικοί αγύρτες θα ήταν οι τότε σύντροφοι μας και τωρινοί διώκτες μας ,και σε τι πολιτικούς απατεώνες θα εξελισσόταν..λοιπόν αφού τακτοποιήθηκαν και στρογγυλοκαθησαν στην εξουσία, άρχισαν να απειλούν κ να εκφοβίζουν ..φωτογράφιζαν σελίδες μας , απειλούσαν με αγωγές κ μηνυσεις για να το βουλωσουμε κ να μην ασκουμε κριτικη στις ανομολογητες, ανειπωτες κ απιστευτες πολιτικες επιλογες τους....Να ξερουν ομως, οτι εμεις οι ιδιοι που σηκωσαμε πριν 5 χρονια την σημαια του ΣΥΡΙΖΑ ψηλα κ τον φεραμε στην εξουσια μερα τη μερα κ ωρα την ωρα αγωνιζομενοι απο παντου, δεν θα κανουμε βημα πισω με καθε κοστος ...ΠΟΥΛΗΣΑΝ την ελπιδα του λαου μας, πούλησαν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ κ την διεσυραν , πουλησαν τους αγωνες μας κ δεν θα σταματησουμε μεχρι να το γυρισουμε ολο απο την αρχη...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ...ΟΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Κ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Μαρία Ιωάννης Αφοξενίδου-Αλεξανδράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: