Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΔΟΛΦΟΣ… ΜΟΝΟΡΧΙΣ ΧΙΤΛΕΡ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΟΡΧΙ!

Αποτελούσε φήμη, ψέμα, «τρολιά», όπως μπορεί να το πει ο καθένας, αλλά πλέον είναι πραγματικότητα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πως ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μόνο έναν όρχι!

Σύμφωνα με τον Γερμανό ιστορικό Πέτερ Φλάισμαν, ο οποίος επικαλείται ιατρικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Φύρερ μετά τη σύλληψή του το 1923 σε φυλακή της χώρας, αυτό πιστοποιείται από τα ιατρικά ντοκουμέντα.
Σύμφωνα με τα πόρισμα των γιατρών, ο δικτάτορας Χίτλερ είχε γεννηθεί με κρυψορχία (είναι η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο ένας ή και οι δύο όρχεις δεν έχουν κατεβεί στη φυσιολογική τους θέση, το όσχεο) και το πρόβλημα εντοπιζόταν στη δεξιά πλευρά.
Μέχρι πρόσφατα, οι ιστορικοί πίστευαν ότι τα αρχεία αυτά είχαν χαθεί, ωστόσο, «εμφανίστηκαν» σε μία δημοπρασία στη Βαυαρία το 2010. 
Οι αρχές τα κατάσχεσαν πριν πωληθούν και στη συνέχεια,
δόθηκαν στο πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης για να μελετηθούν.

Από τα αρχεία αποδεικνύεται, ότι ο Χίτλερ τραυματίστηκε στα γενετικά του όργανα κατά τη διάρκεια μάχης κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιπλέον, τα νέα στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είχε δηλώσει ο παιδίατρος του Χίτλερ στις αμερικανικές αρχές το 1943, ότι δηλαδή ο ηγέτης των Ναζί είχε γεννηθεί χωρίς καμία ανωμαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: