Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο «ΒΟΥΔΑΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ… ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΙΣ ΆΛΠΕΙΣ!

Δεν του έφταναν… η κούραση και το άγχος για το μέλλον της χώρας, έχει να αγχώνεται και για τη ΝΔ, δεν άντεξε ο Κώστας Καραμανλής και «απέδρασε» για λίγες ημέρες στις Ιταλικές Άλπεις.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», τα «περιβάλλοντα» του «Βούδα της Ραφήνας» μπερδεύτηκαν για το που θα περάσει τα Χριστούγεννα ο… μεγάλος ηγέτης της «γαλάζιας» παράταξης, αφού άλλοι λένε πως πήγε στις Ιταλικές Άλπεις και άλλοι στη… Σερβία, διαψεύδοντας το ένα… περιβάλλον το άλλο!
Ειδικότερα, όπως γράφεται στον «Βηματοδότη»:
«Καμιά φορά λόγω υπερβάλλοντος ζήλου και για να φανούν τα αυτοαποκαλούμενα ‘’περιβάλλοντα’’… αρχηγών αλληλοδιαψεύδονται. 
Θέλετε ένα παράδειγμα; 
Το ‘’περιβάλλον Νο 1’’ του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή διέρρεε ότι,
ο πρόεδρος μετά την ψηφοφορία για την εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα αναχώρησε για ολιγοήμερες διακοπές στην Ιταλία μαζί με την οικογένειά του.
Έρχεται όμως το ‘’περιβάλλον Νο 2’’, επίσης του Καραμανλή, για να διαψεύσει το ‘’περιβάλλον Νο 1’’. ‘’Ποια Ιταλία; Ο πρόεδρος βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Σερβία’’ λένε και δίνουν και λεπτομέρειες: ‘’Πήγε στη Σερβία οδικώς, οδηγώντας ο ίδιος, για σκι, το είχε τάξει στα παιδιά του’’. Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για αυτά που διαρρέουν και για να δικαιολογήσουν την απουσία του πρώην πρωθυπουργό από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, συμπληρώνουν: ‘’Βρίσκεται στη Σερβία, πήγε μαζί με τον “κολλητό” του στη Θεσσαλονίκη Βάκη Φραντζή’’.

Τώρα προφανώς θα μου πείτε και ποιος είναι αυτός ο κ. Φραντζής. Και ποιον ενδιαφέρει; Είναι πρώην πρόεδρος της Ν.Ε. της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε ότι τα περισσότερα λάθη που έγιναν επί κυβερνήσεως Καραμανλή, έγιναν στην περίφημη επανίδρυση του κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: