Σύμφωνα λοιπόν με το απίθανο δημοσίευμα της εφημερίδας “Tα Παραπολιτικά”, σε περίπτωση που ο Κώστας Καραμανλής δεχόταν πιέσεις από τους Ευρωπαίους, θα ήταν διατεθειμένος να αναλάβει, όπως τους έχει διαμηνύσει,  κάτω από συγκεκριμένους όρους, που θα συνιστούσαν τα… «όπλα» που θα του παρείχε η Ευρωπαϊκή Ένωση, μία υπ’ αυτόν οικουμενική κυβέρνηση.
Οι όροι αυτοί που θέτει σύμφωνα με το δημοσίευμα αποτελούν εγγύηση βαριού ραχατιού μιας και αν τα έδιναν αυτά τότε ρε φίλε τι σε θέλουμε εσένα ολόκληρη χρυσή εφεδρεία!
Διαβάστε τους 6 όρους :
1. Να υπάρξει δεσμευτική πρόβλεψη για τη μείωση του χρέους
2. Να υπάρξει επαρκής χρηματοδοτική ροή, για να τεθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη της χώρας
3. Να βοηθήσουν στην είσοδο ξένων επενδυτών στη χώρα
4. Να έχει τη δυνατότητα ενός ευνοϊκού φορολογικού συστήματος σε τομείς συγκεκριμένων επενδύσεων, ώστε να προσελκυσθούν  για τις επενδύσεις αυτές ξένα κεφάλαια
5. Οι όποιες μεταρρυθμίσεις θα τελούν σε εκκρεμότητα – και θα προωθούνταν με δική του δέσμευση- να έχουν ένα χρονικό περιθώριο εφαρμογής ώστε να μπορέσει να τις αντέξει η ελληνική κοινωνία.
6. Να επιτραπούν υπό συγκεκριμένους όρους, φορολογικές ελαφρύνσεις σε ορισμένες τάξεις, αφού και ο ΟΟΣΑ διαπίστωσε ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων.
Εμείς προσθέτουμε +1 όρο οτι ο Μικές θα βγάζει και μετά τις 5 το απόγευμα τυρόπιτες !
Η πλάκα είναι οτι ο Καραμανλής θέλει να γίνουν όλα αυτά για να κάνει  – λέει μεταρρυθμίσεις ! Σαν αυτές του 2004-2009 προφανώς! Άμα έχει το know how! Οι μεταρρυθμισεις είναι σα το ποδήλατο! Δε τις ξεχνάς ποτέ!
Ο ασυμβίβαστος! Αυτός και ο Πάυλος Σιδηρόπουλος…
Έχει και καλύτερο! Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, οι Βρυξέλλες επιλέγουν Καραμανλή με βαριά καρδιά, γιατί ξέρουν πως «δεν είναι του χεριού» τους. Πάντα ασυμβίβαστος γμτ…