Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΑΠΌ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ! «ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!»

Ο για πολλά χρόνια βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που τα τελευταία χρόνια έχει μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Κουρουμπλής αναφέρθηκε σήμερα στο «φλέρτ» Καραμανλή-Τσίπρα.
Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ευθαρσώς πως δεν έχει πρόβλημα να συνομιλεί ο Τσίπρας με τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο όμως το ο Κουρουμπλής μέχρι το 2009, αλλά και μετά, «στόλιζε» κανονικότατα για την πολιτική που ακολουθούσε ως πρωθυπουργός της χώρας.
«Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία γιατί κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο για τη χώρα. Δεν έχουμε κόμπλεξ να μιλάει ο πρωθυπουργός με έναν πρώην πρωθυπουργό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουρουμπλής. Περασμένα ξεχασμένα μάλλον…
Κατά τα άλλα, προανήγγειλε δικαιότερη κατανομή του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του ορίου του 3% για την είσοδο κομμάτων στη Βουλή

Σε ερώτηση για το αν ο εκλογικός νόμος,
πρέπει να αλλάξει εντός του 2016 ο κ. Κουρουμπλής αρκέστηκε στην απάντηση ότι «θα ανοίξουν πολλά θέματα μέσα στο 2016» συμπληρώνοντας ότι κατά την προσωπική του άποψη «ο εκλογικός νόμος δεν πρέπει να έρχεται στο τέλος της τετραετίας μιας κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: