Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΤΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Στο Μαξίμου μπορούν να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να ξεκινήσουν οι χοροί! Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και την ισχύ του ρητού την απέδειξε ο Κωστας Καραμανλής με το απίστευτο, χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανε στον φίλο του Αλέξη Τσίπρα.
Στην πόρτα του Μαξίμου στέκεται ήδη ο delivery man και ένοικος του διπλανού κτιρίου Προκόπης Παυλόπουλος! Παραδίδει στον Νίκο Παππά το πακέτο-δώρο των Καραμανλικών! Ο πρωθυπουργός θα το ξετυλίξει και από αυτό δεν θα πεταχτεί κάποια μαζορέτα (προς απογοήτευση του Αλέκου Φλαμπουράρη) αλλά ο Βαγγέλης Μειμαράκης!
Η πρωτοφανής παρέμβαση Καραμανλή στις εσωκομματικές εκλογές δίνει την άνετη πρωτιά στο Βαγγέλα και προκαλεί ανακούφιση στο Μαξίμου που μπορεί να χαράξει  πλέον σε βάθος…
εξαετίας τον πολιτικό του σχεδιασμό μιας και η ΝΔ σήμερα αποφάσισε οτι και στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός εκτός από τον Τσίπρα.
Είτε υπάρξει δεύτερος γύρος ή όχι η πραγματικότητα είναι οτι πρόεδρος της ΝΔ θα  είναι ο Μειμαράκης και ως μεγαλομέτοχος ιδιοκτήτης επιβεβαιώθηκε οτι είναι ο Καραμανλής.
Ο Βαγγέλης, με τη στήριξη Καραμανλή αναλαμβάνει να «κρατήσει το μαγαζί» μέχρι να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές ο Αλέξης το 2019  και να παραδώσει την σκυτάλη στον Κωστα Καραμανλή… ώστε η ΝΔ να διεκδικήσει την πρωτιά το 2022.
Αυτή ειναι η πραγματικότητα που προκύπτει από το εκλογικό αποτέλεσμα εκτός αν ο Κυριάκος Μητσοτάκής κατορθώσει τις επόμενες μέρες να πείσει τους νεοδημοκράτες οτι το 2022 είναι λίγο μακριά για να έχει ξανα η ΝΔ «πραγματικό» υποψήφιο πρωθυπουργό…


Δεν υπάρχουν σχόλια: