Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΙΤΕΑ: ΠΟΤΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Ποτά σε ανήλικους ... μεθύστακες!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΥ....ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ.
Τι και αν ο νομοθέτης εχει νομοθετήσει τον νόμο Ν.3730/2008 που έχει δημοσιευτεί στο υπ αριθμ.262 Α φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης τον Δεκεμβρη του 2008 και φέρει και την υπογραφή του τότε Πρόεδρου της Δημοκρατίας, και ο αφορά την απαγόρευση κατανάλωσης ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ,  απο ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, ουδείς ιδιοκτήτης αλλά και υπεύθυνος κατά τον νόμο Νυχτερινών Καταστημάτων-ΜΠΑΡ-τον εφαρμόζει και ειδικά αυτή την περίοδο των διακοπών των σχολείων, τα καταστήματα αυτά να προγραμματίζουν σχεδόν κάθε βράδυ και ένα «πάρτυ», με αποτέλεσμα τα περισσότερα τέτοια μαγαζιά να είναι κατάμεστα καθημερινά από ΑΝΗΛΙΚΑ αγόρια και κορίτσια.
Έτσι με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να κάνει ότι δεν βλέπει το τι γίνεται κάθε βράδυ και μέχρι τις πρωινές ώρες στα νυχτομάγαζα, εκ των οποίων κάποια διαθέτουν ακόμα και....ΜΠΟΜΠΕΣ.
ΠΟΤΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
Στη χώρα μας, ο καθένας μπορεί να αγοράσει,
από μπίρα μέχρι αναψυκτικά που περιέχουν βότκα ή ρούμι πηγαίνοντας στο περίπτερο ή στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.
Η επίδειξη ταυτότητας στα μαγαζιά ζητείται σπανίως, ενώ η πινακίδα που προειδοποιεί για την απαγόρευση εισόδου σε ανηλίκους είτε δεν υφίσταται είτε είναι τοποθετημένη σε σημείο όχι εμφανές.
Και αυτό αποτελεί σχεδόν κανόνα.
Αν και ο νόμος του 2008 για την προστασία των ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά αναφέρει στο άρθρο 4 πως «απαγορεύεται σε ανηλίκους η είσοδος και παραμονή, καθώς και οποιασδήποτε μορφής απασχόληση σε κέντρα διασκεδάσεως και αμιγή μπαρ, καθώς και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε όλα τα δημόσια κέντρα, εξαιρουμένων των περιπτώσεων ιδιωτικών εκδηλώσεων», παντού μπορείς να διακρίνεις ανήλικους πελάτες στα μπαράκια .
Για τους παραβάτες ιδιοκτήτες τα πρόστιμα για κάθε παράβαση φθάνουν έως τα 1.000 ευρώ, ανέρχονται στις 2.000 ευρώ σε περίπτωση υποτροπής και μπορεί να φθάσουν από την προσωρινή έως την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας.





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αγιαση το στόμα σας και λίγα λέτε, μας έπρηξαν κάθε φορα που κλείνουν τα σχολεία λυσαζουν με τα παρτυ τα οποία τα διαφημίζουν στο f και για να οικονομήσουν αυτοί δίνουν στα παιδιά ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ και όχι απλώς ποτα
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ????????????

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΤΑ
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΙΣΧΟΣ.......

Ανώνυμος είπε...

στην αμερικη συνελαβαν την κορη του Μπους γιατι ειχε καταναλωση ακλοολ, εδω στο μπουρδελο η ασυνομια κρυβετε και ασχολειται με τι??????

Ανώνυμος είπε...

Ας ανοιξουν την πορτα απο ενα μαγαζι και να κοψουν ενα προστιμο και θα δεις πως σφίγγουν οι κωλοι