Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο… ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ! «ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ»

Για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ειδικότερα, αναλύοντας στον ΑΝΤ1 το νέο πολιτικό τοπίο, που διαμορφώνεται, είπε: «Θεωρώ σημαντικό ότι εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης, διότι πλέον θα έχουμε από τη μία πλευρά μία νεοφιλελεύθερη τακτική, που ο υπουργός γελάει και ευχαριστιέται όταν απολύει δημοσίους υπαλλήλους ή όταν απολύει υπάλληλους ή όταν κλείνει υπηρεσίες και από την άλλη πλευρά την κοινωνική ευαισθησία. Και αυτό δεν είναι μόνο αριστερό, είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο αντιπροσωπεύει βεβαίως την πολιτική της αριστεράς,
στο δημόσιο λόγο, αλλά αντιπροσωπεύει και εκείνο το κομμάτι του κέντρου και της κεντροδεξιάς το οποίο αναφέρεται στο ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό και την κοινωνική ευαισθησία που πρώτος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφερε στη χώρα το 1974, όταν ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία».
Μάλιστα, συνέχισε, λέγοντας πως «εγώ θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς με τον κ. Βενιζέλο, οι οποίοι ξεκάθαρα είχαν αρχίσει μια προσπάθεια δημιουργίας ενός λεγόμενου ευρωπαϊκού κόμματος, αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουν να βρουν στέγη στον κ. Μητσοτάκη, ιδιαίτερα λόγω του ότι υπάρχουν ανοιχτές ποινικές υποθέσεις».

«Έχουμε πλέον ξεκάθαρες σχέσεις. Από τη μία πλευρά θα έχουμε τον νεοφιλελευθερισμό μαζί με τους ακροδεξιούς συνεργαζόμενους που πλέον μπαίνουν μέσα στον κύριο κορμό της Νέας Δημοκρατίας, με τις δικές τους απόψεις και από την άλλη πλευρά εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ως κυβερνητικοί εταίροι την τιμή να εκπροσωπούμε εκείνο το κομμάτι του κέντρου και της κεντροδεξιάς που εκπροσωπεί την κοινωνική ευαισθησία και τη διατήρηση του ρόλου του κράτους ως ρυθμιστή, ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: