Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΝΑΤΟ «ΕΣΒΗΣΕ» ΤΗ ΛΗΜΝΟ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ «401»

Σοβαρό «φάουλ» κατά της χώρας μας από το ΝΑΤΟ με απαίτηση της Τουρκίας.
Ειδικότερα, και σύμφωνα με το militaire.gr, σήμερα ήταν προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, στο Αιγαίο. Στα σενάρια της άσκησης υπήρχε η Λήμνος. Πέρυσι η άσκηση είχε γίνει κανονικά με τη Λήμνο εντός σεναρίου. Φέτος η Τουρκία, μέσω του επιτελάρχη της που υπηρετεί στο Ραμστάϊν της Γερμανίας, απαίτησε να εξαιρεθεί η Λήμνος από την άσκηση.
Το ΝΑΤΟ ενημέρωσε την Αθήνα αργοπορημένα. Παρόλα αυτά από το ΓΕΕΘΑ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαμαρτυρίες. Το ΝΑΤΟ δεν άλλαξε άποψη και η Ελλάδα αποσύρθηκε από την άσκηση.
Την ίδια στιγμή,
εξάλλου από το περιβάλλον του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου διαρρέεται πως οργίστηκε με τη διοίκηση του στρατιωτικού νοσοκομείου «401» και μοίρασε φυλακές.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Καμμένου, ο ίδιος εξεμάνη όταν στον θάλαμο αναμονής βρίσκονταν περίπου 50 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων περίμεναν μέχρι και 2,5 ώρες ώστε να εξυπηρετηθούν, όπως δήλωσαν στον ίδιο τον κ. Καμμένο. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις καθυστερήσεις εξυπηρέτησης των ασθενών αλλά και στον «εντοπισμό» όσων είχαν υπηρεσία δεν κρίθηκαν επαρκείς, με αποτέλεσμα να πέσουν «φυλακές» 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: