Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2019 καλούμαστε για 2η φορά στις κάλπες των Περιφερειακών Εκλογών στην Στερεά Ελλάδα, για την εκλογή Περιφερειάρχη ανάμεσα στους δύο πρώτους όπως διαμορφωθήκαν τα αποτελέσματα την Κυριακή 26 Μαΐου.
Η παράταξη μας «πατρίδα μας η Στερεά» δηλώνει ότι θα συμβάλλει με τις θέσεις της ώστε η Περιφέρεια να έχει ένα σαφή αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο και  θα επιδιώκει την σταθερότητα και τον διαφανή τρόπο λειτουργίας της. Με σαφήνεια τονίζαμε ότι ο Περιφερειάρχης πρέπει να έχει γνώση και άποψη, κοινωνική ευαισθησία, να είναι διεκδικητικός και αποφασιστικός, να μπορεί να συνθέτει απόψεις και να διασυνδέει  ευρωπαϊκές και εθνικές πολιτικές.
Να μπορεί να συνεννοηθεί με όλες τις παρατάξεις και να μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις μίας νέας προγραμματικής συμφωνίας με όρους δεοντολογίας, και αποτελεσματικής αυτοδιοίκησης.
Ανάμεσα στην άποψη και την επικοινωνιακή διαχείριση,
  από την πρώτη στιγμή σαν παράταξη επιλέξαμε την πρώτη.
Ενόψει των εκλογών την επόμενη Κυριακή για την εκλογή Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας ,θεωρούμε ότι οι συμπολίτες μας  μετά από τουλάχιστον δύο μήνες προεκλογικής περιόδου έχουν άποψη αλλά και την αποκλειστική αρμοδιότητα για να επιλέξουν τον καταλληλότερο Περιφερειάρχη για τον τόπο μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρα Γκλετσο για να φύγουν τα λαμογια και οι αριβίστριες απο το κτήριο της περιφέρειας στην Άμφισσα που το έκαναν μαγαζί τους σπαταλώντας δημόσιο χρήμα για δικό τους όφελος

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα στην άποψη και την επικοινωνιακή διαχείριση,
από την πρώτη στιγμή σαν παράταξη επιλέξαμε την πρώτη.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ..Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!! Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ..ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ..

ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΑ !!! ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ...