Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΦΑΚΟΣ ΑΝΤΙ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕ ΦΩΚΙΔΑΣ

Οι «τράμπες» -συγχωρήστε μας για την έκφραση- που λαμβάνουν χώρα αναφορικά με την κατανομή των εδρών στην Περιφέρεια Στερεάς και φυσικά με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα τελειωμό δεν έχουν. Μεταξύ αυτών είναι και η απώλεια της 2ης έδρας της παράταξης Σπανού στη Φωκίδα, την οποία καταλαμβάνει η παράταξη της Κατερίνας Μπατζελή και ο 1ος σε σταυρούς Μπάμπης Φάκος, νυν Αντιδήμαρχος Δωρίδας, αντί της 2ης σε σταυρούς της ομάδας Σπανού, Πέγκυς Αραβαντινού, νυν περιφερειακής και ειδικής συμβούλου.
Δείτε τι είχε δηλώσει προεκλογικά ο Μπάμπης Φάκος,
στην κάμερα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
Τελείως χαρακτηριστικό του «ντόμινο» που ήταν σε εξέλιξη χθες το βράδυ, και για να έχουν ένα άκρως ενδεικτικό δείγμα οι αναγνώστες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, είναι ότι στην τριεδρική Ευρυτανία ο συνδυασμός του Φάνη Σπανού, που πρώτευσε με ποσοστό 46%, εκλέγει δύο από τους τρεις συμβούλους, ενώ την έδρα που απομένει καταλαμβάνει και εκεί η παράταξη Μπατζελή, που στο συγκεκριμένο νομό ήρθε…4η, αφήνοντας έτσι χωρίς έδρα την 2η και 3η παράταξη, Γκλέτσου και Αναγνωστάκη ταυτόχρονα.
Στην τελική εκτίμηση για την κατανομή των εδρών του περιφερειακού συμβουλίου ανά περιφερειακή ενότητα (νομό) συγκλίνουν τα συμπεράσματα από όλες τις περιφερειακές ενότητες και αναμένεται και η τελική επισφράγισή τους από το Υπουργείο Εσωτερικών. Με το δεδομένο αυτό, οι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Φωκίδα στο νέο περιφερειακό συμβούλιο ανά παράταξη είναι τελικά οι εξής:

Φάνης Σπανός: Γιώργος Δελμούζος
Απόστολος Γκλέτσος: Χρήστος Δούρος
Δημήτρης Αναγνωστάκης: Δρόσος Παρασκευάς
Κατερίνα Μπατζελή: Μπάμπης Φάκος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ.... ΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ξέφρενα πανηγύρια ξέσπασαν στο κτιριο της Νομαρχιας σε ολη την Αμφισσα και στις γυρω πόλεις

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΕΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...ΔΕΛΜΟΥΖΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα το δεύτερο που πρέπει να γίνει ...τώρα όλοι Γκλετσο, να γελάσουμε που το είχαν σίγουρο.....

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!