Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ


                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Κατερίνας Μπατζελή στη Χαλκίδα
Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση για το Νόμο της Εύβοιας πραγματοποίησε χθες στη Χαλκίδα η Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή. Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση σε όγκο και παλμό, η επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά», έθεσε τις προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής για την Εύβοια, εστιάζοντας στην ανάγκη ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων που παραμένουν στάσιμα, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος , καθώς επίσης και στην κοινωνική ευαισθησία την οποία οφείλει να θέτει στον πυρήνα κάθε αναπτυξιακής πολιτικής η ηγεσία της Στερεάς Ελλάδας. Κομβικής σημασίας,
όπως επεσήμανε είναι η παροχή κινήτρων για επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση   «σ τις  δυνάμεις  και   το πάθος  των   νέων   ανθρώπων».
Διαβεβαιώνοντας τους κατοίκους της Εύβοιας που είχαν  έρθει από κάθε γωνιά του Νομού ότι η παράταξή της έχει τη γνώση και το σχέδιο για την ανάδειξη όλων των πολύπλευρων δυνατοτήτων του τόπου  η κα Μπατζελή έκλεισε την ομιλία σε προσωπικό τόνο :
Με ξέρετε. Ξέρετε ότι μπορώ. Γνωρίζετε και τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας «πατρίδα μας, η Στερεά».
Ξέρετε ότι εμείς, θα είμαστε και αύριο εδώ, μαζί σας.
Κάντε με την ψήφο σας, την Περιφέρεια Στερεάς νικητή σε αυτές τις εκλογές!
Ψηφίστε «πατρίδα μας την Στερεά» !






Δεν υπάρχουν σχόλια: