Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΟΨΙΜΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

Δολιοφθορά εκ των έσω, στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, ο επί έτη βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, κατέβηκε κόντρα στον υποψήφιο (νυν) περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα. Ενόψει του Β’ γύρου, ο κ. Σπηλιόπουλος - τρίτος στην κατάταξη - ανακοίνωσε τη στήριξή του, στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.
Το ψηφοδέλτιο του κ. Σπηλιόπουλου, απαρτιζόταν από ιστορικά ονόματα για το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας (Κατσικόπουλος, Βέρρας, Ανδρικόπουλος), στήθηκε κόντρα στη «γραμμή» που είχε χαράξει η Χαριλάου Τρικούπη, για επίσημη στήριξη στον τρέχοντα περιφερειάρχη.
Θα ήταν μια συνηθισμένη ιστορία διαμάχης των φατριών του Κινήματος για την ανάδειξη των αιρετών ανα την επικράτεια. Κάτι που θεωρούμε υγιές και ορθό καθώς οι τοπικές εκλογές έχουν ιδιαιτερότητες. 
Επίσης είναι γνωστή η φιλία και πολιτική συμπόρευση του κ. Σπηλιόπουλου με τον «Βάρυς» του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η επίσημη στήριξη στη Δεξιά, από σημαίνοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, βάζει βόμβα στα θεμέλια της προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ για ανακατάληψη της Κεντροαριστεράς. Σε μια πρωτοφανή κίνηση πολιτικής συναλλαγής,
προσπαθούν να εγκλωβίσουν προοδευτικές ψήφους στα δόκανα της Δεξιάς.
Εξάλλου ο κ. Σπηλιόπουλος αποδεικνύει (στο προσκήνιο αυτή τη φορά) ότι για να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον είναι ικανός για όλα. Σαν ένας όψιμος αλχημιστής, προσπαθεί να κάνει το πράσινο, μπλε.
Ανακοινώνουμε δημόσια και ανοιχτά, κάθε προσπάθεια συμπόρευσης της δημοκρατικής παράταξης με τη ΔΕΞΙΑ θα αντιμετωπίσει χιλιάδες οργίλους παλαιοΠΑΣΟΚους. Η παράταξη που χάρισε τρεις (3) δεκαετίες ευημερίας και ανάπτυξης στον τόπο, δε θα γίνει δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: