Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΑΥΤΗ Η ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΡΙΜΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ’89, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ’89
Ο Αλέκος Αλαβάνος έχει ήδη προσδιορίσει τον χαρακτήρα του δακτυλιδοδέκτη του Αλέκου Τσίπρα, παραπέμποντάς μας στον προδότη μαθητή του Ιησού, στον Ιούδα…
Τα βυζανιάρικα και ανελλήνιστα, της Κουμουνδούρου, δεν είχαν καν γεννηθεί, ή ήταν στην κούνια τους το βρώμικο ’89, όταν οι σημερινοί ηλικιωμένοι καθοδηγητές τους σχημάτιζαν το πιο επονείδιστο αριστερο-δεξιό μέτωπο για την ανατροπή του Ανδρέα Παπανδρέου. Έτσι πραγματοποίησαν την παγκόσμια πρωτοτυπία ο κατά δήλωσιν αριστερός ΣΥΝ να συμπράξει με τον πολιτικό αντίπαλο της Δεξιάς για να ανατρέψει έναν κοινωνικο-πολιτικό σύμμαχο του σοσιαλδημοκρατικού χώρου.
Κατά συνέπειαν τα ανιστόρητα αυτά πολιτικά υβρίδια «δεν δύνανται δια να ομιλούν».
Τα ασφυκτικά λογοκριτικά «σύνορα» του νεοσταλινικού-γκεμπελικού ΣΥΡΙΖΑ, διαπρέπουν ως πρυτάνεις της πολιτικής δολιοφθοράς.
Όλη αυτή η αγκαθωτή ψευδοαριστερο-ακροδεξιά ανθοδέσμη, ως τελευταίο χαρτί κοινωνικοπολιτικής τους επιβίωσης παίζουν τη συκοφαντία και τη λάσπη.
Αυτή η ρυπογόνος, για τον δημόσιο βίο τακτική, επανέρχεται σήμερα με την ίδια δριμύτητα του ’89, όταν τότε:
–        Επιστρατεύονταν ψευδομάρτυρες από τον απόστρατο στρατηγό Γρυλάκη, εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου.
–        Είχαν συνεργαστεί με το αζημίωτο εκατοντάδες ταξιτζήδες για να … διαφωτίζουν τους αντιφρονούντες κατά του ψευδοαριστερού-δεξιού μετώπου, πελάτες τους. Τι ωραίες διαδρομές, πόσο αξέχαστα αγώγια!
–        Στα πανέρια της Ομόνοιας πωλούνταν με το κιλό χιλιάδες μαγνητοταινίες με μαϊμούδες φωνές πολιτικών του ΠΑΣΟΚ.
–        Σημερινός Συριζαϊκός ευρωβουλευτής αποκαλούσε σε ρυπαρογράφημά του τον Δημήτρη Τσοβόλα «Ο Μήτσος της Ρηνιώς» ή «Ο γιος του αλογοσούρτη». (Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πιο «νέο αίμα» ρέει σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο… Να το χαίρεται ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ).

Δεν θα σταθώ περισσότερο, στον στιγματισμό του τότε ψευδοαριστερό-δεξιού μετώπου.

Ο συμπαθής Αλέκος Αλαβάνος έχει ήδη προσδιορίσει τον χαρακτήρα του δακτυλιδοδέκτη του Αλέκου Τσίπρα, παραπέμποντάς μας στον προδότη μαθητή του Ιησού, στον Ιούδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: