Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΑΡΚΟΥΔΕΣ" ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Εδώ που τα λέμε έχει και ένα μεγάλο άλλοθι για την απρέπεια (μόνο) που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας δημόσια και με τόσο απαξιωτικό τρόπο για τους βουλευτές τις κυβερνητικής πλειοψηφίας. Κι αυτό εστιάζεται ότι δεν έδινε σε κάποιον δημοσιογράφο μια από τις στημένες συνεντεύξεις που παραχωρεί, αλλά αντέδρασε αυθόρμητα σε έναν διάλογο που είχε με πολίτες της Καλαμάτας. Και σε τέτοιες περιπτώσεις στερείτε "προστασίας".

Τα βίντεο που κυκλοφορούν πλατιά στο διαδίκτυο -και φυσικά ανακυκλώνονται από τις ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης- στερούν κάθε σκέψη ότι πρόκειται για μοντάζ. Συγκεκριμένα παρουσιάζουν η εξής σκηνή.  

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «βουλευτές περνάνε», εννοώντας προφανώς ότι επισκέπτονται την περιοχή. Τότε ο ένας πολίτης απαντά: «Να τους βάλεις να χορεύουν όλοι στο ένα πόδι». Και τότε "μες την καλή χαρά" ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγεται να λέει: «Εγώ ξέρω ότι μόνο άλλη δουλειά δεν κάνουν, μόνο για τα πανηγύρια είναι».


Και φυσικά είναι πρωτοφανής ο τρόπος που χαρακτηρίζει τους βουλευτές της Ν.Δ., ο αρχηγός τους, αλλά αυτός είπαμε: έχει άλλοθι. Η περιέργεια μας είναι άλλη: Θα βρεθεί δημοσιογράφος να ρωτήσεις κάποιον βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος αν αποδοκιμάζει ή ασπάζεται την δήλωση του πρωθυπουργού ότι "είναι μόνο για τα πανηγύρια"; Πάλι καλά που δεν τους χαρακτήρισε "αρκούδες" που "χορεύουν" στο ρυθμό του ντεφιού που κρατάει ο αρκουδιάρης. 😜😜😜

Δεν υπάρχουν σχόλια: