Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Το ότι βρίσκεται σε ένα καίριο υπουργείο ένα άτομο που μόνο σαν γραφικός τηλεβιβλιοπώλης θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει και που το μόνο προσόν που έχει είναι να σερβίρει την σαβουροπραμάτεια του, με τον συνηθισμένο θεατρικό τρόπο του και την τσιριχτή φωνή του στους λωτοφάγους, που την "βρίσκουν" με αρχαιοπληξία, αρχαιοκαπηλία, και μεγαλοϊδεατισμό, το λες και κατάπτωση του αστικού πολιτικού σκηνικού.

Το να μας παριστάνει όμως ο τύπος με το μαϊμουδένιο πόθεν έσχες, τα "αδιευκρίνιστα ποσά"  και τα αδιανόητα ρουσφέτια, ότι αιφνιδιάστηκε για ένα θέμα που θεωρεί ότι θίγει την εθνική μας κυριαρχία, το λες και ότι επιχειρεί να μας δουλέψει χοντρά. 

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, το κυβερνητικό στέλεχος που πανηγύριζε δημοσίως, γιατί ξεπούλησε την μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους, ο άνθρωπος που δεν έκρυβε ότι θέλει να πουλήσουμε τα πάντα "παραλίες, νησιά, λιμάνια, τρένα", όπως χαρακτηριστικά έλεγε,  να παρουσιάζεται "εξαγριωμένος"  σχετικά με την καταχώρηση του εμπορικού σήματος «Τurkaegean» στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) καθώς και σε άλλα εθνικά και διεθνή Γραφεία Διανοητικής Ιδιοκτησίας, πάει πολύ. 

Και ίσως να ήταν πλεονασμός αυτή η ανάρτηση αν η υποκρισία της κυβέρνησης και του Γεωργιάδη δεν χτυπήσουμε κόκκινο. Η Ελληνική Κυβέρνηση γνώριζε ότι υπάρχει το σχετικό αίτημα για την κατοχύρωση του brand name “TurkAegean” στην Ε.Ε. από τις 16/7/21 και μάλιστα η είδηση είχε μεταδοθεί και από το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου, στο οποίο κατέχει μόνιμο στασίδι ο υπουργός υπο-Ανάπτυξης. Και από τότε δεν υπήρξε καμιά αντίδραση εκ μέρους του "επιτελικού" κράτους. Ας μην γρονθοκοπεί, λοιπόν, την νοημοσύνη μας, ο Γεωργιάδης.  

Εξυπακούεται ότι από τότε υπήρχαν σχετικά ρεπορτάζ είχαν όλες οι ενημερωτικές ιστοσελίδες:


Αναμενόμενο ήταν οι χρήστες του διαδικτύου να πάρουν στον "ψιλό" τον υπουργό:

Δεν υπάρχουν σχόλια: