Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΦ’ ΟΡΟΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Θα αποτελούσε έκπληξη αν υπήρχε κάτι διαφορετικό, στην περίπτωση του για 29η μέρα απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, αp' αυτή που μας γνωστοποιεί ο συνήγορος του Γιώργος Κακαρνιάς. Για άλλη μια φορά η αστική δικαιοσύνη στην γνωστή της αποστολή. (Βλέπετε, ο Γ. Μιχαηλίδης θεωρείται πολιτικός αντίπαλος του κράτους. Ούτε δεξιός δήμαρχος της Θεσσαλονίκης χρημάτισε για να καταχραστεί εκατομμύρια για να έχει ανάλογη αντιμετώπιση, ούτε Νομάρχης, ούτε Νομάρχης της συμπρωτεύουσας υπήρξε, ώστε να πηγαίνουν οι λαμογιές του για παραγραφή. Αναφέρουμε μόνο δυο απ' τις δεκάδες παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις για τα  "δικά τους παιδιά", που υπάρχουν)/ 

Αντιγράφουμε την ανακοίνωση του δικηγόρου:

 Σήμερα, 20/6, εκδόθηκε απορριπτικό βούλευμα για την υφ’ όρον απόλυση του Γιάννη Μιχαηλίδη ο οποίος διανύει την 29η ημέρα απεργίας πείνας.

Αμεσα κατατέθηκε έφεση κατά του βουλεύματος απευθυνόμενη στο αρμόδιο συμβούλιο εφετών Λαμίας με αίτημα για την άμεση εξέταση της υπόθεσής του.

Ο Γ. Μιχαηλίδης συνεχίζει την απεργία και τον αγώνα του για την ικανοποίηση του δικαίου αιτήματός του.

Η πολιτεία και η δικαιοσύνη οφείλουν να ακούσουν την φωνή του και να δώσουν ένα τέλος στην αγωνία του ίδιου και των δικών του ανθρώπων.

Ο συνήγορος

Γιώργος Κακαρνιάς


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/06/blog-post_470.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: