Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ


Στοιχηματίζουμε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στην χειρότερη Μπανανία
Μελαγχολούμε όμως ταυτόχρονα που όλα όσα συμβαίνουν τα παρακολουθούμε μοιρολατρικά χωρίς να έχουμε πάρει με τις πέτρες τους εξουσιαστές μας. 

Δεν έχουμε δει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" το οποίο αναφέρεται στο "σκανδαλώδες βόλεμα για το δεξί χέρι του υπ. Ανάπτυξης". Και μόνο από το πρωτοσέλιδο απ' το οποίο πληροφορούμαστε ότι η εκλεκτή του Αδωνη: "εργάζεται με διάφορες συμβάσεις, σε υψηλές θέσεις στο Γ.Γ Ερευνας και Καινοτομίας, ενώ παράλληλα έχει προσληφθεί ως καθαρίστρια φρεατίων, εισπράττοντας και υπερωρίες", δεν ξέρουμε αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε. 

Κι αυτός τον τύπος με τα αδιευκρίνιστα ποσά, τα μαϊμουδένια του πόθεν έσχες, και τα αδιανόητα ρουσφέτια του, είναι πρωτοκλασάτος υπουργός του "επιτελικού κράτους", αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος και εκλεκτός δεκάδων χιλιάδων νεοδημοκρατών ψηφοφόρων.

Ειλικρινά με όλα αυτά, που παρακολουθούμε δυσκολευόμαστε πια να βρούμε κάποιο σχολιασμό να αποδώσουμε στους "αρίστους" που δεν έχουμε ήδη κάνει. Οπότε επαναλάβουμε το χιλιοειπωμένο;: Τι ζούμε ρε παιδιά;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: