Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Μέχρι το Σεπτέμβρη που θα γίνουν οι εκλογές στη Γερμανία, θα μας ταΐζουν μέλι από το Βερολίνο και μετά αυτού του…… μεγέθους που δείχνει στη φωτογραφία.
 Και πόσο καλά παιδιά γίναμε, και πόσο νοικοκυραίοι γίναμε πια στα οικονομικά μας, και πόσο προκομμένοι και πόσο δουλευταράδες και διάφορα τέτοια ροζ και χαρωπά. Τη ζούμε εξάλλου αυτή την ξαφνική φιλελληνική στάση και τον ξαφνικό έρωτα Μέρκελ, Σόιμπλε, Βερολίνου, Βρυξελλών και ΔΝΤ με την Ελλάδα και τσιμπιόμαστε μήπως και βλέπουμε κανένα όνειρο. Γιατί όμως όλα αυτά;
Για να πείσει η Άνγκελα και το κακό της συναπάντημα ότι ήταν σωστή η συνταγή λιτότητας που μας επέβαλε, ότι τα μέτρα ήταν σοφά γιατί κατέληξαν στη σωτηρία της Ελλάδας και ότι τελικά αυτή δεν είναι κάτι σαν σύγχρονος Χίτλερ για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία και τις άλλες χώρες του Νότου, αλλά μία σοφή Ευρωπαία πολιτικός με όραμα και σχέδιο. Γιατί έρχονται οι εκλογές στη Γερμανία σε πέντε μήνες. Και πρέπει η Μέρκελ και η παρέα της να πάρουν τα ψηφαλάκια που χρειάζονται από τους Γερμανούς, για να ξαναμπεί στην καγκελαρία η Άνγκελα και τότε να μας γ.... άνετα και ελεύθερα. Αυτή είναι όλη η πικρή αλήθεια για μας. Ας γλείψουμε λοιπόν το μέλι που μας προσφέρουν τώρα και από το Σεπτέμβρη έχει πάλι ο παντοδύναμος ελληνικός θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: