Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΙΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ο κόσμος γίνεται φτωχότερος, η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία, η κυβέρνηση παίρνει οδυνηρά μέτρα, οι απεργίες διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά ο τέως πρωθυπουργός και βασικός υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση αγνοείται.
Ο Αλογοσκούφης κι ο Παπαθανασίου, που χειρίστηκαν, υπό τις εντολές του, τις τύχες της οικονομίας από το 2004 και μετά και την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, έχουν μιλήσει, έχουν ψελλίσει κάποιες δικαιολογίες. Αυτός όμως δεν έχει νιώσει την ανάγκη να πάρει θέση σε όλα αυτά, να υπερασπιστεί στοιχειωδώς την υστεροφημία του; Εκτός κι αν νιώθει τόσο πολύ ανακουφισμένος που δεν είναι στη θέση,
του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τι προηγήθηκε.
«Πού είναι ο Κώστας Καραμανλής; Ο πρώην πρωθυπουργός που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού κρύβεται. Στο κοινοβούλιο δεν εμφανίζεται συχνά και όταν εμφανίζεται απλώς κάθετε.
«Από τότε που ηττήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός δεν πήρε τον λόγο ούτε μία φορά στη βουλή. Κρατάει ακόμη ένα γραφείο στους Αμπελοκήπους, μερικές φορές κάνει την εμφάνισή του στο Κολωνάκι, όταν επισκέπτεται το γυμναστήριο με τη συνοδεία σωματοφυλάκων, κάνει εκδρομές στις Άλπεις, στην Τοσκάνη, στη Βενετία και επισκέπτεται τακτικά το Ολυμπιακό Στάδιο, όταν παίζει ο Παναθηναϊκός. Από τότε που έπαψε να είναι πρωθυπουργός και δεν έχει υποχρεώσεις ο κ. Καραμανλής φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή. Πολλοί νόμιζαν πως θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στα κοινά, στο κόμμα του πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί σιωπά.
Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού ψήφισε κατά των δισεκατομμυρίων, με τα οποία προσπαθεί η ΕΕ και το ΔΝΤ να σώσει τη χώρα του».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ? ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΤΑ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ {αλλο λαμογιο} ΜΗΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ? ΒΚΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ ΟΧΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟ ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1981 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ κ.λ.π. ΤΟ ΤΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ !!! ΟΛΟΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ”
Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ AΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!
Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ – Επικρατείας) Γιώργος Αλογοσκούφης (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
Θοδωρής Ρουσόπουλος (ΝΔ – Επικρατείας
Κώστας Δρούτσας (ΚΚΕ – Ευρωβουλευτής)
Κυριάκος Βελόπουλος (ΛΑΟΣ – Α’ Θεσσαλονίκης)
Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ – Αιτωλοακαρνανίας)
Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ – Α’ Θεσσαλονίκης)
Παναγιώτης Μελάς (ΝΔ – Α’ Πειραιά)
Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ – Λακωνίας)
Γιώργος Ορφανός (ΝΔ – Α’ Θεσσαλονίκης)
Γιώργος Τριφωνίδης (ΝΔ – Πρέβεζας)
Μανώλης Μαυρομάτης (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
Βίβιαν Μπούζαλη (ΝΔ – Καστοριάς)
Άκης Γεροντόπουλος (ΝΔ – Έβρου)
Ελίζα Βόζενμπεργκ (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
Απόστολος Κράτσας (ΝΔ – Β’ Αθηνών)
Ελένη Κουντουρά (Ανεξάρτητοι Έλληνες – Α’ Αθηνών)
Νίκος Κόρτσαρης (ΝΔ – Φλώρινας)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΒΑΜΕΝΗ ΠΡΑΣΣΙΝΑ Η ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΒΑΘΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ , ΤΟΝ ΛΑΛΛΙΩΤΗ , ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ , ΤΗΝ ΜΙΜΗ , ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ , ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ, Τ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ, ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεξιοί μαρτυρηθήκατε που είναι οι αληθινοί προδότες!!! Κρατήστε την πρωτιά σας στην προδοσία!!! Την κρατάτε καλά από το 1821!!!
Αυτό κάνατε εθνικόφρονες Δεξιοί!
Όμως εδώ φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί προδότες, οι δεξιοί, που είναι από τα γεννοφάσκια τους πρώτα χριστιανοί, μετά εθνικόφρονες με περγαμηνές Χούντες και εμφύλιο!!!,
Και μετά Έλληνες με ανύπαρκτο πατριωτισμό, μετρήστε τα κουκιά να δείτε πως τιμώρησαν τους προδότες οι εθνικόφρονες;;;;;
Τα σκατά έμειναν απείραχτα! Έφυγαν από τον Σαμαρά και πήγαν στο διπλανό δωμάτιο στον σωτήρα Καμένο! Και ένα κομμάτι στους Ναζιστές!!! Ζήτω η Χριστιανική εθνικοφροσύνη!!! Ζήτω τα επικοινωνούντα δοχεία βοθρολυμάτων!!!
Συγχαρητήρια Χριστιανοί εθνικόφρονες προδότες σώσατε την Ελλάδα!!!!

Ανώνυμος είπε...


ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ"!?!? "Δια την κτηνώδη διασπάθιση πόρων, χρόνου και δυναμικού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, και διότι ετόλμησαν να αντισταθούν κατά του μεγάλου Ράιχ κατεστράφη η Κύπρος εκ των θεμελίων, διά να μην επαναοικοδομηθεί πλέον ποτέ"

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΟ ΠΡΟΣΗΜΟ
MIKΡΑ ΑΣΙΑ. (εκτελεστήκαν στο γουδί)
ΚΑΤΟΧΗ. συνεργάτες των Γερμανών – κυβέρνηση Τσολακογλου-ταγματασφαλίτες- Ραλληδες-καταδότες κουκουλοφόροι (καταδικαστήκαν σε θάνατο)
ΚΥΠΡΟΣ. προδοσία από την δεξιά χούντα(σάπισαν και πέθαναν στη φυλακή)
ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Βασανιστήρια-εξορίες-φυλακίσεις –χωροφυλακες, όσων δεν έσκυβαν το κεφάλι