Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΗΛΙΟ: ΆΦΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

Σε χαράδρα εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο ένας άνδρας στα Χάνια Πηλίου. Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να "φύγει" από την ζωή, το απόγευμα της Κυριακής, ένας 37χρονος εργάτης, κάτοικος Νέας Ιωνίας Βόλου και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, πέφτοντας με το Ι.Χ. του σε γκρεμό στο Πήλιο, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες και ο ίδιος μέσα σε αυτό να βρει τραγικό θάνατο. Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής,
στην θέση Αλυκόπετρα, λίγο πριν τα Χάνια Πηλίου, σημάνοντας συναγερμό στους θάλαμους επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας λίγες ώρες αργότερα απεγκλώβισαν απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Τα ευρήματα στο σημείο αλλά και οι πληροφόριες, που συνέλεξαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr οδηγούν στο συμπεράσμα του απονενοημένου διαβήματος, αφού πάνω σε δέντρο στην περιοχή βρέθηκε ένας πίνακας ζωγραφικής και το ρολόι του 37χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα.

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε και διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: