Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Και οι τρεις ταυτόχρονα;
Τούτη τη φορά από το προσυμβούλιο -προφανώς και από το συμβούλιο- έλειπαν τόσο ο δήμαρχος Νίκος Φουσέκης όσο και η Αντιδήμαρχος Μαρω Γουργουρή.
Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι ο δήμαρχος μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Στάθη Ματζώρο ταξίδεψαν στην Αθήνα γιατί παρουσιάστηκε ένα ζήτημα με τη μελέτη του ΧΥΤΥ και έπρεπε κάπως να επιλυθεί.
Για την Αντιδήμαρχο δεν υπάρχει επίσημη αιτιολογία καθώς δεν ακούσαμε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, όταν παίρνει τις παρουσίες, να αναφέρει το όνομα της για να πει δικαιολογημένη-αδικαιολόγητη. Οπότε δεν έχουμε άποψη. Μοιάζει πάντως παράξενο να λείπουν ταυτόχρονα και οι τρεις πρωταγωνιστές , με τον έναν ή άλλο τρόπο στην υπόθεση με το στρώσιμο του δρόμου στο Γαλαξίδι , όταν μάλιστα γνώριζαν ότι οι μεν Πολίτες στο Προσκήνιο θα έθεταν θέμα προ ημηρεσίας ενώ η παράταξη του κου Καραχάλιου θα ρωτούσε επίμονα.
 Μπακολουκά,
“Εμείς θα έπρεπε τελευταίοι...”
Πάμε τώρα στο προσυμβούλιο και στις πληροφορίες του αγαπητού μου σμπίρου.
’Εκεί λοιπόν τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν ιδιαίτερα καθώς υπήρξαν οι πιο πάνω απουσίες.
Όμως είχαμε δύο περιστατικά αξιομνημόνευτα που ανα- δεικνύουν το μέγεθος της ζημιάς που έκανε αυτή η υπόθεση στη δημόσια εικόνα του δημάρχου και σύσσωμης της δημοτικής αρχής. Το πρώτο ήταν η ηχηρή παρέμβαση της Αντιδημάρχου κας Μπακολουκά η οποία ορθώς , με έντονο ύψος, είπε στους παραβρισκόμενους ότι “εμείς οι δημάρχοι, οι αντιδημάρχοι και οι υπόλοιποι της δημοτικής αρχής δεν δικαιούμαστε να κάνουμε αυτά τα πράγματα και θα πρέπει τελευταίοι και όχι πρώτοι να στρώνουμε τους δρόμους μπροστά από τα σπίτια μας.
Έκρηξη οργής Ιντέρνου
Το δεύτερο ήταν η έκρηξη οργής του δημοτικού συμβούλου κου Ιντέρνου ο οποίος σε αυστηρότατο ύφος τόνισε ότι θα έπρεπε επιτέλους να δοθούν εξηγήσεις από τους αρμόδιους και όχι να αφήσουν το θέμα να σέρνεται τόσο καιρό.
Άστοχο εκ μέρους του Δημάρχου
Τέλος να αναφέρουμε , χωρίς να το σχολιάσουμε, ότι χτες το μεσημέρι δεχτήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα από αγανακτισμένους Γαλαξιδιώτες οι οποίοι έκριναν ως ιδιαίτερη άστοχη την κίνηση του δημάρχου να βγάλει δελτίο τύπου για τα φώτα στην παραλία του Γαλαξιδίου όταν ακόμη δεν έχει πει λέξη για το επίμαχο θέμα!


ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: