Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΈΔΩΣΕ 100 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕΙ!

Ο Josh Paler Lin, αποφάσισε να δώσει 100 δολάρια σε έναν άστεγο και στη συνέχεια τον ακολούθησε με την κάμερα του, προκειμένου να δει πως θα τα ξοδέψει.

O άστεγος, που ονομάζεται Thomas, μπήκε σε ένα....
μαγαζί που πουλάει αλκοόλ και τρόφιμα και ο Lin και φυσιολογικά αγόρασε διάφορα είδη τροφίμων. Σύντομα όμως διαπίστωσε κάτι εκπληκτικό. Ο άστεγος δεν αγόρασε είδη μόνο για τον εαυτό του αλλά τα μοιράστηκε με άλλους άστεγους!
Συγκινημένος από την πράξη του ρακένδυτου άνδρα,


Έδωσε 100 δολάρια σε άστεγο και τον παρακολούθησε για να δει πως θα τα ξοδέψει!
 έκλεισε την κάμερα και πήγε να του μιλήσει. Τότε άκουσε την συγκινητική ιστορία του. Ο Thomas άφησε την εργασία του για να βοηθήσει τους άρρωστους γονείς του αλλά όταν εκείνοι έφυγαν από τη ζωή, δεν μπορούσε να καλύψει οικονομικά το δάνεια του σπιτιού τους με αποτέλεσμα να μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο.
O κινηματογραφιστής, του έδωσε ακόμη 100 δολάρια, του έδωσε φαγητό και του έκλεισε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Και δε σταμάτησε εκεί. Δημιούργησε μια σελίδα στο διαδίκτυο με στόχο να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα ώστε ο άστεγος να βρει σπίτι. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή με περίπου 100.000 δολλάρια να έχουν συγκεντρωθεί μέσα σε τρεις μόλις ημέρες!
Έδωσε 100 δολάρια σε άστεγο και τον παρακολούθησε για να δει πως θα τα ξοδέψει!
Δε λείπουν βέβαια αυτοί που αμφισβητούν την αυθεντικότητα της ιστορίας, ισχυριζόμενοι πώς πρόκειται για παργαγωγή βάσει σεναρίου και όχι για πραγματικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: