Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΝΔ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

Την τρίτη θέση υποψηφίου στη Φωκίδα με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. διεκδικεί ο δημοσιογράφος από την Ερατεινή Σπύρος Τρίψας αφού οι άλλες δύο είναι καπαρωμένες από την βουλευτή Ασπασία Μανδρέκα και τον πρώην υποδιοικητή του ΙΚΑ Κώστα Παπαθανασίου.
Ο Σ. Τρίψας με δηλώσεις του στην εφημερίδα “ΩΡΑ της Φωκίδας”  εξέφρασε την  πεποίθηση ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι παραμένει μέλος του κόμματος και μάλιστα ενεργό.

Παρ΄ όλα αυτά ρίχνει τις ...
"μπηχτές" στον Αντώνη Σαμαρά για την τακτική που τελευταία ακολουθεί και δεν κρύβει ότι παραμένει ακραιφνής Καραμανλικός.

«Ήμουν και παραμένω στην κεντροδεξιά παράταξη, η οποία διαχρονικά είναι μεγάλη και δυνατή, παρότι το τελευταίο διάστημα οι επιλογές του κ. Σαμαρά την έχουν μικρύνει και προσπαθούν να τη διαλύσουν, οι δυο ισχυροί πόλοι που αντιμάχονται στην προσπάθεια επικράτησης στελεχών που προέρχονται από την ΠΟΛΑΝ. Ξέρετε ότι προσωπικά παρέμεινα στη ΝΔ και δεν υπήρξα ποτέ υποστηριχτής άλλου χώρου. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός τον οποίο υπηρετώ απαιτεί τελείως διαφορετικές πρακτικές από τις σημερινές επιλογές του κ. Σαμαρά», τόνισε.

Με αφορμή δε, την καταγγελία των ΑΝΕΛ για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή τους Παύλου Χαϊκάλη, ο Σ.Τρίψας τόνισε ότι το πολιτικό ήθος απαιτεί να πάμε σε εκλογές εδώ και τώρα.

Τέλος, μιας που είναι δηλωμένος Καραμανλικός, σχολιάζοντας αν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του πρώην πρωθυπουργού ο Τρίψας σχολίασε ότι όταν η κρίση μετουσιωθεί και βρεθούμε μπροστά στον κίνδυνο εθνικών συγκρούσεων θα απαιτηθεί στην πρώτη γραμμή να μπουν οι καλύτερες εφεδρείες της χώρας!

Πηγή. dorida.blogspot.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: