Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 12% Ο ΠAΠANΔΡΕΟΥ

Θα ανακοινώσει στις 30 Δεκεμβρίου το νέο κόμμα. 
Ενα κόμμα το οποίο οι μυστικές δημοσκοπήσεις το θέλουν με το καλημέρα να καταλαμβάνει την 3η θέση με ένα ποσοστό κοντά στο 10-12%

Στόχος είναι το νέο κόμμα να λάβει μέρος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με ανθρώπους κοντά στο περιβάλλον του κ. Παπανδρέου να φέρονται να εργάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο χρόνος για να στηθεί ο σχετικός μηχανισμός είναι ελάχιστος.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στελέχη πολύ κοντά στον πρώην πρωθυπουργό σε καθημερινή βάση συγκεντρώνονται στο «στρατηγείο» της Πειραιώς αλλά και σε βουλευτικά και πολιτικά γραφεία για την «επόμενη ημέρα», έχοντας πάντα την εντύπωση πως η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου θα είναι κρίσιμη.

«Δεν θα σταματήσω,
ούτε τη μέρα της κατάθεσης ψηφοδελτίων στον Αρειο Πάγο, να αγωνίζομαι για τη συστράτευση όλων των στελεχών, για την ενότητα του χώρου, για να μη ζήσουμε την εικόνα μιας περαιτέρω διάσπασης, χωρίς λογική, χωρίς πραγματικό πολιτικό στόχο, γιατί δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, αλλά και γιατί αυτό συνιστά προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και στους ιστορικούς αγώνες της παράταξης», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε στελέχη της Καβάλας και αποφεύγοντας να αναφερθεί ονομαστικά στον Γιώργο Παπανδρέου προχώρησε στην πιθανή επόμενη φάση του οριστικού διαζυγίου με τον πρώην πρωθυπουργό.
Ο κ. Βενιζέλος πάντως δεν προτίθεται δεν πρόκειται να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο πατέρας ήταν ιδρυτής της παράταξης και περιμένει τη στιγμή που επισήμως θα τον κατηγορήσει για τη διάσπαση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: