Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΧΡ. ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ

Διαψεύδει εαυτόν η Χρυσούλα Γιαταγάνα, έπειτα από την απειλή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι την Δευτέρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.
Διαψεύδει εαυτόν η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα - μετά την απειλή της μήνυσης εναντίον της από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων - και παίρνει πίσω όσα είπε το Σάββατο στη Βουλή για την υφιστάμενη σχέση Καμμένου - Αποστολόπουλου.
Διαβάστε εδώ     
Η ανεξάρτητη βουλευτής επανήλθε αργά το απόγευμα του Σαββάτου να δηλώσει πως,
δεν είπε ποτέ ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού είναι στημένες.
«Με αφορμή δημοσιεύματα και ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα, θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο κ. Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου» αναφέρει σε γραπτή της δήλωση.
Είχε προηγηθεί η απειλητική προειδοποίηση μέσω ανακοίνωσης από τους Ανεξάρτητων Ελλήνων προς την κ Γιαταγάνα πως τη Δευτέρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.
«Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στη Δικαιοσύνη. Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης...ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Μετά την ανασκευή εκ μέρους της κ. Γιαταγάνα ο Τέρενς Κουϊκ εξέφρασε την ευαρέσκειά του λέγοντας «Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις - διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν» και προχώρησε στην άρση της απειλής να βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη.
Τι είπε και μάλιστα δυο φορές η κ. Γιαταγάνα  
Η ανεξάρτητη βουλευτής μιλώντας το πρωί του Σαββάτου με δημοσιογράφους στους διαδρόμους της Βουλής αναφέρθηκε στην υπόθεση όχι μία αλλά δύο φορές.
Κι αυτό που υπονόησε ήταν όχι πως η καταγγελία Χαϊκάλη είναι στημένη αλλά ότι την υπόθεση έστησαν από κοινού Καμμένος και Αποστολόπουλος. 

Στη δεύτερη μάλιστα στιχομυθία με δημοσιογράφους επανήλθε ισχυριζόμενη ότι δεν της τηλεφώνησε μόνο ο κ. Αποστολόπουλος για να της ζητήσει να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Ελληνες αλλά και ο πατέρας του Πάνου Καμμένου. Και έθεσε στη διάθεση των αρχών τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες να πιστοποιήσουν την ακρίβεια των λεγομένων της

Δεν υπάρχουν σχόλια: