Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΞΑΝΑ Ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ

ΌΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ                              
Εξιχνιάσθηκαν άμεσα μία κλοπή και δύο απόπειρες κλοπών από οικίες, στην περιοχή της Κίρρας Φωκίδας
Για τις ανωτέρω περιπτώσεις συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία
 Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα κλοπής και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι
 Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα μία κλοπή και δύο απόπειρες κλοπών από οικίες, στην περιοχή της Κίρρας Φωκίδας. Για τις ανωτέρω περιπτώσεις, συνελήφθη σήμερα (26-12-2014) πρώτες πρωινές ώρες, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι o 28χρονος, από βραδινές ώρες της χθεσινής ημέρας, έως και πρώτες πρωινές ώρες της σημερινής,
διέρρηξε μία οικία από το εσωτερικό της οποία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ, ενώ επίσης αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο ακόμη οικίες με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες τους και τράπηκε σε φυγή.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας πραγματοποίησαν άμεσα επιστάμενες αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο, ενώ επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι, το οποίο ο δράστης χρησιμοποίησε για την τέλεση των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.
Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής από οικία ηλικιωμένης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων (σχετικό το από 23-12-2014 Δελτίο Τύπου μας) και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
ΠΗΓΗ.amfissapress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: