Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ Η κ. ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

Α. Μανδρέκα: Μετά από αυτή την εξέλιξη η ευθύνη και ο λόγος μετακυλίεται στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.  
Σχόλιο: Να είσαι σίγουρη ότι θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας, που το αφήσατε χωρίς όνειρα, χωρίς δουλειά, χωρίς μισθό, χωρίς σύνταξη, χωρίς ελπίδα.
Α. Μανδρέκα: Είμαι σίγουρη, όμως, ότι οι πολίτες θα επιδείξουν κατά τις εκλογές της 25ης-1-2015 τη σύνεση και την ωριμότητα που επιτάσσει η κρισιμότητα των περιστάσεων .  
Σχόλιο: Ευχαριστούμε για την υπόδειξη να επιδείξουμε ωριμότητα και να είσαι σίγουρη ότι θα την επιδείξουμε.
Α. Μανδρέκα: Ο Λαός μας δεν θα παρασυρθεί από τον αδιέξοδο λαϊκισμό, τη δημαγωγία και από τις υποσχέσεις που και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. 
Σχόλιο: Α μπράβο.... δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος δεύτερη φορά, να ξαναπιστέψουμε τον Σαμαρά όπως το 2012 με τα Ζάππεια.
Α. Μανδρέκα: Είναι βέβαιο, ότι με την ψήφο του στην πιο καθοριστική εκλογική αναμέτρηση θα βάλλει τέλος στην αβεβαιότητα, θα εδραιώσει τη σταθερότητα και θα διασφαλίσει το μέλλον της πατρίδας μας. 
Σχόλιο: Είναι βέβαιο, ότι με την ψήφο μας, στην πιο καθοριστική εκλογική αναμέτρηση, θα βάλουμε τέλος στην εφιαλτική αβεβαιότητα που μας οδηγήσατε και δεν μπορείτε να επικαλείστε, γιατί δεν μπορείτε να την νοιώσετε.    Α. Μανδρέκα: Είναι η ώρα της Δημοκρατία και της Ευθύνης των Πολιτών. Είναι η ώρα της Αλήθειας. Είναι η ώρα του Λαού!  
Σχόλιο: Βεβαίως.. βεβαίως.
Α. Μανδρέκα: Όλοι μαζί θα κρατήσουμε την πατρίδα ψηλά! Θα δώσουμε τη Μάχη και θα Νικήσουμε! 
Σχόλιο: Ακριβώς
........................................................
Με ανασηκωμένο το φρύδι και με το δάκτυλο προτεταμένο,
οι κυβερνώντες και οι μιντιακές πυροβολαρχίες τους απευθύνονται στους ψηφοφόρους. Δηλαδή, στα εκατομμύρια των Ελλήνων που οι Σαμαράδες και οι Βενιζέλοι τους άφησαν χωρίς δουλειά, χωρίς μισθό, χωρίς σύνταξη, χωρίς παρόν και μέλλον. Και τι λένε;

«Εάν μας διώξετε, εάν μας καταψηφίσετε, εάν πάψουμε να σας κυβερνάμε, εάν πάψουμε να είμαστε υπουργοί και αφέντες σας, εάν πάψουμε να σας “σώζουμε”, τότε – απειλούν οι κυβερνώντες – οι Αγορές θα “αντιδράσουν”. Τότε η τρόικα θα “εκνευριστεί”. Τότε η Ευρωζώνη θα μας “διώξει”. Τότε ο Γιούνγκερ θα “ενοχληθεί”. Τότε το ΔΝΤ θα “τσαντιστεί”. Τότε οι ντόπιοι και οι ξένοι τραπεζίτες θα “εξοργιστούν”. Τότε οι βιομήχανοι,


οι εφοπλιστές και οι εργολάβοι δεν θα… “επενδύσουν”».Όλα αυτά, λοιπόν, κι αλλά τόσα πολύ χειρότερα και ακατονόμαστα θα μας συμβούν αν πάψουν οι Σαμαροβενιζέλοι να κάθονται στο σβέρκο μας…
Κατόπιν
 τούτων, επομένως, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη μας την… φοβέρα ότι οι Αγορές, ο Γιούνγκερ, το ΔΝΤ, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι εργολάβοι, το ΝΑΤΟ, η τρόικα και τα χρηματιστήρια θα «τσαντιστούν», έχουμε μια σκέψη.
Τη σκέψη
 μας αυτή, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, την προτείνουμε ως σκαρίφημα απάντησης του λαού προς τα κνώδαλα και των Αγορών, και της Κομισιόν, και της ΕΕ, και του ΝΑΤΟ και των ντόπιων, και των ξένων μονοπωλίων.

Τονίζουμε:

Η
 απάντηση, 
που προτείνουμε να δοθεί από τον καθένα μας ξεχωριστά και από όλους μαζί, η απάντηση που αρμόζει σε μια προς μια και σε όλες μαζί τις απειλές των εκβιαστών, η απάντηση για το πού τις έχουμε γραμμένες και τις απειλές τους και την καταστροφολογία τους και την τρομοκρατία τους, είναι βαθιά πολιτική. Και απολύτως φιλοσοφημένη – πριν από μας την είχε επιλέξει ο Μοντεσκιέ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο,καλά τα λές,να φύγουν τώρα να βγάλουμε τον Αλέξη να πάει μαζί με το Λαφαζάνη και τη Κωνσταντοπούλου έξω να τους τσαμπουκαλευτούν, μέντες θα κλ@@@@ν μιλάμε οι Ευρωπαίοι και θα μας τα χαρίσουν όλα and they are going to take my τρίτο the longest....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο,καλά τα λές, να βγάλουμε τον Σαμαρα και την Ασπασια έξω να τους τσαμπουκαλευτούν, μέντες θα κλ@@@@ν μιλάμε οι Ευρωπαίοι και θα μας τα χαρίσουν όλα and they are going to take my τρίτο the longest....ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ότι μας έλεγε ο Σαμαρας το 2012 με τα Ζαπεια 1 και 2 και μας δούλεψε, ότι θα έλυνε το θέμα με χρήματα από την Ρωσία και το Κατάρ, και ότι ο Παπανδρέου ήταν κακός και τα κτλ και τα κτλ…….
Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ μας λέει και ο Τσιπρας τώρα.
Άρα λοιπόν γιατί να ψηφίσουμε πάλι τον Σαμαρά που μας είπε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ και να μην αλλάξουμε;
Για να μην πτωχεύσουμε;
Δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα , γιατί τότε θα είχατε καταλάβει πως έχουμε σαν άτομα και οικογένειες πτωχεύσει
Το πολύ πολύ να μας βγει και αυτός ίδιος.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ κ. Ασπασια

Ανώνυμος είπε...

41 stop

Ανώνυμος είπε...

Μας φοβερίζετε οτι ...«Εάν μας διώξετε, εάν μας καταψηφίσετε, εάν πάψουμε να σας κυβερνάμε, εάν πάψουμε να είμαστε υπουργοί και αφέντες σας, εάν πάψουμε να σας “σώζουμε”, τότε – απειλούν οι κυβερνώντες – οι Αγορές θα “αντιδράσουν”. Τότε η τρόικα θα “εκνευριστεί”. Τότε η Ευρωζώνη θα μας “διώξει”. Τότε ο Γιούνγκερ θα “ενοχληθεί”. Τότε το ΔΝΤ θα “τσαντιστεί”. Τότε οι ντόπιοι και οι ξένοι τραπεζίτες θα “εξοργιστούν”. Τότε οι βιομήχανοι,....
ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΡΕΨΕΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ ,ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΦΡΟΥΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΗ ΣΑΠΙΛΑ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕΤΕ ΤΟΝ ΕΚΒΟΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ......!