Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΜΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ.

Εκτός ορίων ξανά ο Αμβρόσιος: Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι η "γλυκειά ελπίδα"
Τις τελευταίες μέρες και καθώς καταγράφεται μια διευρυνόμενη υποστήριξη και έκφραση αγωνιστικής αλληλεγγύης στο πρόσωπο του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, η ακροδεξιά κυβέρνηση επιστρατεύει κάθε αντιδραστική  εφεδρεία. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ,  η ΕΥΠ και η Ασφάλεια,  οι αχαρακτήριστοι Πλεύρης-Βούλτεψη-Γεωργιάδης, μαζί με τον εμετικό εκβιαστή «μαύρο τρύπα» χύνουν συστηματικά το δηλητήριο της απάνθρωπης και αποκρουστικής προπαγάνδας τους.  Δεν είναι όμως μόνο αυτοί.

Το φιλοχρυσαυγίτικο μιλιταριστικό σαιτ ανακοινώνει με μεγάλους τίτλους:
"Κεραυνοί" Αμβρόσιου κατά κυβέρνησης για Ν.Ρωμανό: "Επιδιώκεται η ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης μέσω της φοίτησης"!

Για όσους δεν γνωρίζουν την πορεία του εν λόγω Ιεράρχη επαναφέρουμε απόσπασμα σχετικής ανακοίνωσης μας:


«Σημαντική όμως η σύνδεση των Ναζιστών με τμήματα της Εκκλησίας και συγκεκριμένα στελέχη της Ιεραρχίας. Ανθρώπους που συχνά προκαλούν με τις ακραίες τοποθετήσεις και αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν τις ιδέες και το έργο των φασιστικών ορδών, ξεκαβαλικεύοντας από το ΛΑΟΣ και επιλέγοντας Χρυσή Αυγή. Μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Θυμίζουμε μόνο, για όσους δεν ξέρουν, όσους δεν θυμούνται και όσους θέλουν να ξεχνούν, ότι ο Αμβρόσιος έχει τελέσει ταγματάρχης της Χωροφυλακής, ενώ χρίστηκε Μητροπολίτης επί Χούντας. Τον περασμένο Αύγουστο, μάλιστα, είχε επισκεφθεί τον Νίκο Ντερτιλή, τελευταίο κρατούμενο εκ των πρωταιτίων της Xούντας, στις φυλακές Κορυδαλλού για να τον συγχαρεί, διότι παραμένει πιστός στις αρχές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: