Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Είχαμε την αίσθηση ότι εξάντλησαν όλα τα περιθώρια κινδυνολογίας στο ενδεχόμενο μη εκλογής προέδρου της δημοκρατίας απ’ αυτή την βουλή και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Ακούσαμε από τον βουλευτή –τηλέμπορα, ότι θα πεινάσουμε αν ρθει ο Σύριζα στην κυβερνητική εξουσία, μάθαμε από τον Σαμαρά ότι θα ξαναρθεί «στο στόμα των αγορών το "GREXIT"» και η χώρα θα «κατρακυλήσει προς τα πίσω», μας κοινοποιήθηκε από τον Μ. Χρυσοχοϊδη ότι «κάθε ψήφος ενάντια στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ανοίγει τον δρόμο για μια καταστροφή τεραστίων διαστάσεων».

Πέσαμε έξω όμως. Δεν είχαμε υπολογίσει τον πρετεντεράκο, ο οποίος μόνο τα κλάματα δεν έβαλε σήμερα στο δελτίο του Mega για την «αβεβαιότητα» που δημιουργεί το ενδεχόμενο μη εκλογής απ’ αυτή την βουλή νέου «τελετάρχη» και η ανάληψης της κυβέρνησης από τον Σύριζα.

21% έπεσε κάτω το χρηματιστήριο σε τρεις μέρες μας είπε για να συμπληρώσει ότι,
έτσι θίγεται η επιχειρηματικότητα και οι άνεργοι δεν θα μπορέσουν να βρουν δουλειά!!! Μέσω διεθνών ομολόγων ανεβάσαμε το χρέος μας σε δυο μέρες κατά 15% τόνισε και παρά λίγο να ξεσπάσεις σε λυγμούς … οπότε απ τα λεγόμενα του συνάγεται ότι βουλευτές πρέπει να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας για να εξαλειφτεί η «αβεβαιότητα».

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε αυτές τις παπαριές. 

Μας δημιουργείται όμως ένα ερώτημα: Τόσο ηλίθιο θεωρεί το τηλεοπτικό του κοινό που του σερβίρει τέτοιες μαλακίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: