Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

O ZΕΡΒΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΝΩ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ

O κ. Αθρούρος Ζερβός- έκοψε το ρεύμα στην οικογένεια του νεαρού κληρωτού που σκοτώθηκε σε άσκηση από βλήμα όλμου στον Βόλο.
Την ίδια στιγμή ο ταλαντούχος Ζερβός της ΔΕΗ Κολομβίας των Βαλκανίων μοιράζει ένα σκασμό εκατομμύρια στους νταβατζήδες των ΜΜΕ για να διαφημίσει το ρεύμα!

Σημειώνουν ότι από τη ΔΕΗ δεν δικαιούνται πλέον κοινωνικό τιμολόγιο ως πολύτεκνη οικογένεια. Το σκεπτικό για την κίνηση αυτή είναι ότι δεν δικαιούνται την έκπτωση ως πολύτεκνοι καθώς πλέον δεν είναι τέσσερα τα παιδιά της οικογένειας αλλά… τρία μετά τον θάνατο του 19χρονου πεζοναύτη.

Η οικογένεια καταγγέλλει επιπλέον ότι η αποζημίωση των 13.000 ευρώ που έλαβε για τον θάνατο του οπλίτη φορολογήθηκε. Χαρακτηριστικά λένε ότι,
η εφορία πήρε 3.000 ευρώ πριν μπουν στον λογαριασμό της οικογένειας.

Ολόκληρη η επιστολή της αδελφής του στρατιώτη που δημοσιοποιείται έχει ως εξής:

«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.

Μας ειδοποίησαν από τη ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα και δεν είμαστε τέσσερα.

Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.


ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: