Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ: ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

«Nα κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με τίτλο “πάρτε τα σπίρτα από τον Καμμένο
Κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του.
Ο υποψήφιος με το Ποτάμι, μιλώντας στον Βήμα fm, χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «κινούμενη χοληστερίνη» και τον κάλεσε «να κάνει Κούγκι το κότερό του» και «να κάτσει στο απέναντι νησί να το βλέπει να καίγεται».
«Παιδιά αυτόν τον τύπο τον έχουμε υπουργό Εθνικής Άμυνας; 
Δεν πιστεύω, δηλαδή σε ποια χώρα είμαι. 
Αυτόν τον τύπο πού λέει ότι θα κάνουμε Κούγκι την Ελλάδα, άμα μας πιέσουν; Κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει», ήταν η αναφορά Τατσόπουλου.

Για να καταλήξει: «Βγαίνει ένας τυπάκλας απίστευτος πάμπλουτος με κότερο, και κάνει αναφορά στον παπα Σαμουήλ; 
Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη, και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του,
πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται; Και τον έχουμε αυτόν Εθνική Άμυνα, υπουργό Εθνικής Άμυνας; Και δεν βγάζουμε τα δάχτυλά μας ένα ένα, πού τον ψηφίσαμε; Δεν καταλαβαίνω πώς αυτός, ο τόσο ανεύθυνος άνθρωπος, έχει ένα από τα πιο κρίσιμα υπουργεία. Σιγά ρε φιλάρα. Πάρ' τε του τα σπίρτα παιδιά, πάρ’ τε του τα σπίρτα. Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα 
Πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολείστε με τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ τον καμμενο