Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

.ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ

Αντ’ αυτών, … «προκόψαμε», λένε.
Με αυτή την φράση υποδέχονται τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στην πολιτική κίνηση «Μπροστά» που μετέχει στην Δημοκρατική Παράταξη.
Η επιλογή του «καθηγητή της επανίδρυσης του πελατειακού κράτους», όπως τον ονομάζουν, άλλωστε, θεωρείται από τα μέλη της ως αυτή που …τριτώνει το κακό, μετά τη συγκατοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑνΕλλ και τα ‘εθνικιστικά παραληρήματα’ του καταδικασμένου για εξύβριση Πάνου Καμμένου.
Περιγράφοντας τον Προκόπη Παυλόπουλο, άλλωστε μιλούν για τον «θεσμικό αυτουργό των διορισμών χιλιάδων συμβασιούχων και stagiaires, της εκτίναξης του δημοσίου χρέους, της διάλυσης των σωμάτων ασφαλείας που οδήγησαν στο θλιβερό σπιράλ της καταστροφής τον Δεκέμβριο του 2008, στην άνοδο της εγκληματικότητας και στα καμμένα δάση, τον υπερυπουργό της πιο μοιραίας περιόδου Καραμανλή,
που παρότι ‘μνημονιακός’ επιλέγεται να ενσαρκώσει το πολιτικό τέχνασμα της δήθεν συναίνεσης»…

Νέοι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους όσοι συγκροτούν την κίνηση «Μπροστά», επιμένουν ότι δεν λείπουν από την χώρα οι προσωπικότητες, εντός και εκτός πολιτικής που θα μπορούσαν να συμβολίσουν την ενότητα σε μία κρίσιμη στιγμή. Αντ’ αυτών, … «προκόψαμε», λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: