Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Να συμπεριληφθεί τελικά και η πενταετία 2004-2009 στην έρευνα της Βουλής για το πώς φθάσαμε στο μνημόνιο, ζητάει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση σήμερα το πρωί
«Μας διέφυγε γιατί δε μίλαγε και τον είχαμε ξεχάσει μωρέ». 
Με αυτή τη φράση, η Κ.Ο. της συμπολίτευσης, επιχειρεί να δικαιολογήσει μια σημαντική – όπως αναφέρει – παράλειψη που μπορούσε από μερικούς κακόβουλους να ερμηνευθεί και ως προνομιακή μεταχείριση του πρώην Πρωθυπουργού. 
Η απόφαση αυτή, αναμένεται να προκαλέσει «τριγμούς» στην κυβερνητική συμμαχία, αφού αμφισβητεί ευθέως τη μαρτυρία της κυρίας Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ περί φουσκωμένου ελλείμματος από την κυβέρνηση Παπανδρέου, θεωρία που έχει ασπαστεί ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Τέλος, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η επέκταση της έρευνας στην περίοδο Καραμανλή, ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την επανεμφάνισή του πρώην πρωθυπουργού,
στην οποία υποστήριξε το δωσιλογικό «Ναι», στενοχωρώντας τον Αλέξη Τσίπρα που τόσο τον γούσταρε.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: