Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΟ! ΛΑΪΚΟΔΕΞΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ «ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ» ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ

Ειλικρινά αυτό αξίζει το κόμμα τη ΝΔ; Αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση αξίζει η χώρα; Μαγκιά, καμία ατάκα με σεξουαλικό υπονοούμενο, χαμογελάκι πονηρό που ξέρει και υπονοεί πολλά; Πόσες τετρατίες έχουν αποφασίσει εκεί στη ΝΔ να αφήσουν τον Τσίπρα στην εξουσία; Έτσι την ονειρεύονται οι φιλοευρωπαϊκές, εκσυγχρονιστικές δυνάμεις που υπάρχουν εντός της ΝΔ; Με τον πρόεδρο της να υπερασπίζεται τα πανηγύρια που φοροδιαφεύγουν;  
Απόψε ο Βαγγέλης Μειμαράκης μιλώντας στη βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης έκανε την χειρότερή εμφάνισή του ως πρόεδρος της ΝΔ.
Απευθυνόμενος αποκλειστικά στο σκληρό κομματικό πυρήνα της ΝΔ έκανε τα ίδια τραγικά λάθη που τον οδήγησαν στην εκλογική πανωλεθρία.
Με ύφος βαρύ μάγκα, και ειρωνική εως αγοραία διάθεση που επικαλύπτει και ισοπεδώνει τα πολιτικά επιχειρήματα, θα έκανε τους πολίτες που προσδοκούν μια εναλλακτική κυβερνητική λύση για τη χώρα είτε να  μελαγχολήσουν βαριά είτε να εξοργιστούν.
Επέλεξε να απευθυνθεί στα χειρότερα λαϊκίστικα ένστικτα,
υπερασπιζόμενος ακόμα ακόμα και τους οργανωτές του πανηγυριού  που πήγαν να ξυλοκοπήσουν τους εφοριακούς οι οποίοι είχαν πάει για φορολογικό έλεγχο.
Καμιά πρόταση, ακόμα και όταην πήγε να μιλήσει για νέο παραγωγικό μοντέλο πήγε να του φύγει ένα βαρύ χασμουρητό, πιο βαρύ και από το ντε λα μαγκε στυλάκι του. Αυτά είναι κινέζικα για τους βαρυμαγκίτες της λαικοδεξιάς που θέλει να λέγεται και καραμανλική.
Γιατί αυτό πήγε να πει ο Βαγγέλας απόψε. Οτι αυτός είναι το γνήσιο τέκνο του καραμανλισμού καρφώνοντας με τρόπο την φιλελεύθερη πτέρυγα της ΝΔ ως ΄σκληρή μνημονιακή.
Στις χειρότερες στιγμές του ο αγοραίος τρόπος που απευθύνθηκε στον Τσίπρα για τη διαπλοκή. «Μας λέτε οτι σας κυνηγάνε οι ολιγάρχες . Μήπως γιατί σας βρήκανε γλυκούλη, γιατί θα σκεφτούμε άλλα πράγματα» είπε ο άνθρωπος που πριν λίγες μέρες διεκδικούσε την πρωθυπουργία με το χαμόγελο κάτω από το μουστάκι να υπονοεί ακόμα περισσότερα, σκορπίζοντας στα γαλάζια καφενεία της χώρας μπόλικη περηφάνια για το αντρίκειο χιουμοράκι του πλακατζή προέδρου.
Έχω μια εντύπωση οτι ο Κων/νος Καραμανλής, αν και ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερη παιδεία θα καταλάβαινε…, θα έσμιγε τα φρύδια του και θα ετοιμαζόταν για πολλές σερραίικα μπινελίκια με την λαικοδεξιά αυτή κατάντια του κόμματος που ίδρυσε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!