Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ…

Τελικά… γυρίζει ο τροχός, μόνο που για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γύρισε ταχύτερα του… αναμενομένου και από εκεί που ήταν σφοδρός πολέμιος των Μνημονίων, τώρα τα εφαρμόζει με διαδικασίες «εξπρές».

Ποιες είναι αυτές; Όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, την επόμενη εβδομάδα έρχονται στη Βουλή τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου με ΈΝΑ ΝΟΜΟ!
Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Γεροβασίλη ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει «μέχρι την Παρασκευή από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των υπουργείων τα μέτρα που υποχρεούνται να έχουν,
από την πλευρά του Μνημονίου και της συμφωνίας».
Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δικαιολόγησε το «τσουβάλιασμα» σε ένα νόμο, κάτι που για την αξιωματική αντιπολίτευση του 2012-2015 αποτελούσε «αιτία πολέμου» και αιτία μαζικών παλλαϊκών συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα…, επικαλούμενη την έλλειψη χρόνου προκειμένου τα προαπαιτούμενα να ψηφιστούν περίπου έως τις 15 Οκτωβρίου για να προχωρήσει η πρώτη αξιολόγηση.
Η ειρωνεία βέβαια είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι πρότινος μιλούσε για κατάργηση με ΕΝΑ ΝΟΜΟ, με ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ των πολιτικών που φέρνουν λιτότητα, τώρα φέρνει το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ στη Βουλή προς ψήφιση με ΕΝΑ ΝΟΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: