Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

«ΞΕΦΥΓΕ» Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΝΔ. ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ «ΚΑΡΦΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για δημοσιογράφο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ανδρέας Ροδίτης επιτέθηκε εμμέσως πλην σαφώς στον πρώην πρωθυπουργό και νυν επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργο Παπανδρέου.
Ειδικότερα, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Οn ΕΡΤ», που παρουσιάζει μαζί με την Ελένη Χρονά, ο Ανδ. Ροδίτης, χωρίς καμία αφορμή και αφού είχε γίνει ρεπορτάζ για μια Ελληνίδα του εξωτερικού, εξαπέλυσε εμμέσως επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά «τι να περιμένεις από μια χώρα, που πρώην πρωθυπουργός της χαρακτηρίζει τους πολίτες της λαμόγια. Είμαστε λαμόγια, τι να πεις».
Σε εκείνο το σημείο κατάλαβε ότι «ξέφυγε» και προτού συνεχίσει και πει κάτι που δεν θα μπορούσε να «μαζέψει», η εκπομπή έβαλε διαφημίσεις… αφού δεν είναι και ό, τι πιο σύνηθες δημοσιογράφος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να σχολιάζει και μάλιστα να διαστρεβλώνει,
λόγια πρώην πρωθυπουργού.
Προφανώς ο κ. Ροδίτης αναφέρθηκε στην δήλωση, που αποδίδουν ορισμένοι στον κ. Παπανδρέου ότι είχε πει το 2010 πως κυβερνά «μια διεφθαρμένη χώρα», κάτι που ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου έχει διαψεύσει, όπως και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών παραπέμποντας σε σχετικές δηλώσεις του.

«Δεν είπα ποτέ πως οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι. Είπα πως αν νικήσουμε τη συστημική διαφθορά, ο Έλληνας θα δημιουργήσει», είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και στις «Ιστορίες» ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ και το ΚΙΝΗΜΑ έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι «ο κ. Παπανδρέου έχει μιλήσει για διεφθαρμένη χώρα, αλλά για την ανάγκη καταπολέμησης της διαφθοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: