Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΈΝΑΣ «ΝΕΟΣ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Με νέα εμφάνιση παρουσιάστηκε στην ομιλία του στην Πάτρα ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική σε όλους, δεν είχε μουστάκι, όπως φαίνεται τόσο στη φωτογραφία, όσο και στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε τη και το βίντεο της ομιλίας του:




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ, ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ !!!
ΕΒΑΛΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΡΟΔΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ????

Ανώνυμος είπε...

EKEIΝΗ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ??
ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΥΧΕΡΟΙ"

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενόχλησε το σύστημα.
Από το 2010 και μετά δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Το κατεστημένο τον θεωρεί εχθρό του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
Τα αισθήματα όμως είναι αμοιβαία. Κι εμείς θεωρούμε το κατεστημένο εχθρό μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους να το νικήσουμε!
Γιατί αυτοί είναι η κύρια αιτία που κρατά την Ελλάδα στο παρελθόν. Δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμιά τους.
Όμως επειδή ή θα αλλάξουμε, ή θα βουλιάξουμε η μάχη θα είναι μέχρις εσχάτων:
Ή εμείς, ή αυτοί!!
Υ.Γ:
Τίποτα και κανένας δεν ξεχνιέται!

Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια και Τσίπρας Μητσοτάκης και σια
να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 6% του ΑΕΠ. Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, Που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, που αγωνίστηκε μόνος του να λειτουργήσει η αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαίων και να σωθεί η Ευρώπη. Το Γιώργο Παπανδρέου , που οι ντόπιοι υπηρέτες ξένων συμφερόντων, όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ . Ναι το Γιώργο Παπανδρέου που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εφαρμόσει το πρόγραμμα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της δημόσιος περιουσίας και τον πρόδωσαν και τον ανέντρεψαν.
Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο