Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

«BΟΜΒΑ» ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Η ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΚΟΦΤΗ»

Σοβαρό «πλήγμα» για την κυβερνητική πλειοψηφία από τη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, αφού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου αρνήθηκε να υπερψηφίσει τα άρθρα για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και τον «κόφτη» σε περίπτωση αποκλίσεων από τους δημοσιονομικούς στόχους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Βασιλική Κατριβάνου -που ανήκει στην ομάδα των «53+»- είχε ακουστεί στους διαδρόμους της Βουλής να λέει πως θα καταψηφίσει, αλλά είχε καταβληθεί προσπάθεια να καμφθούν οι αντιρρήσεις της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από το Μαξίμου και επικαλείται το iefimerida.gr, η κα Κατριβάνου τις επόμενες ώρες, αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα. Πάντως δεν πρόκειται να τη διαγράψουν, καθώς είπε το «ναι» επί της αρχής. Στο πλαίσιο αυτό το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με 153 «ναι» επί της αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι,
το δικό της μήνυμα έστειλε στον πρωθυπουργό και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά, η οποία μπορεί να ψήφισε «Ναι» αλλά με τη δεύτερη, καθώς κατά την πρώτη ανάγνωση του καταλόγου έλειπε από την αίθουσα της ολομέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: