Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΠΟΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΒΓΑΛΕΣ!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και κολλητός του Αλέξη Τσίπρα (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα) για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από τα μέτρα έκανε αυτό που όλη η παρέα του … ηθικού πλεονεκτήματος αγαπά: Έστρεψε το θέμα που κυριαρχεί στην κοινωνία στο πρόσωπο του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και το έκανε – φυσικά – κρύβοντας την αλήθεια:
«Να μην μιλά ο Μητσοτάκης για ανέργους, εγώ τουλάχιστον έμενα δυο χρόνια στο Αιγάλεω», μας είπε και υπονοούσε …. «πώς τολμά και μιλά ο δεξιός μοσχαναθρεμένος, ο λεφτάς, ο διάτρητος, ο βέβηλος κλπ». Στόχος του, να γίνει ο κύριος πολιτικός αντίπαλος του Τσίπρα, από εγκαλών, εγκαλούμενος!
Έλα μου όμως, που ντροπιάστηκε! Ποιο Αιγάλεω και κουραφέξαλα Τζανακόπουλε; Στα Βόρεια Προάστια μεγάλωσες προς το Μαρούσι γειτονιά και πήγαινες στην Ελληνογερμανική σχολή – κι εσύ και τα’ άλλα δυο αδέλφια σου. Φτωχούς και μεροκαματιάρηδες… δεν έζησες λοιπόν!Όσο για τους ανέργους … καλύτερα να μην μιλάς,
ειδικά εσύ, που βρέθηκες εκεί που είσαι λόγω φιλίας σου με τον πρωθυπουργό. Υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι στην ηλικία σου – και από το Αιγάλεω – με άριστα μεταπτυχιακά που ψάχνονται στο εξωτερικό!
Δείξτε, τουλάχιστον, σεβασμό στον κόσμο που κοροϊδέψατε για να σας ψηφίσει!

Γράφει η Αλίκη Χατζή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν τα έπαιρνε κι αυτός τα γράμματα σαν τ΄ αφεντικό του τον Τσίπρα, γιατί όταν μιλάει,εκτός του ότι έχει πάρει διαζύγιο με το συντακτικό, νομίζεις ότι διαβάζει συλλαβίζοντας.