Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΟΡΓΗ ΤΩΝ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA! «ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ»

Με την αντικυβερνητική συγκέντρωση, που είναι γνωστή ως «Παραιτηθείτε» να πλησιάζει στις 15 Ιουνίου, ένας τρολ λογαριασμός που έχει το ίδιο όνομα έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο.
Μάλιστα, ο εν λόγω λογαριασμός έχει προκαλέσει την οργή των διοργανωτών της συγκέντρωσης και όχι μόνο! Παράλληλα, με αφορμή τα όσα ποστάρει αυτός ο λογαριασμός δήθεν στο όνομα των «Παραιτηθείτε» έγινε στόχος αρνητικού σχολιασμού και επικρίσεων από φίλα προσκείμενα Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να απαξιωθεί η συγκέντρωση στις 15 Ιουνίου.
Σε ένα από τα τρολ που ανέβασε ο πλαστός λογαριασμός των «Παραιτηθείτε» είναι ότι καλούν τον ΣΚΑΪ να μη προβάλει το ρεάλιτι την ημέρα που θα πραγματοποιήσουν την συγκέντρωσή τους στο Σύνταγμα,

Θ. Χειμωνάς: «Αυτή η χυδαιότητα αναπαράγεται μανιωδώς από τα γνωστά και μη εξαιρετέα συριζοτρόλ»
Ο Θανάσης Χειμωνάς, που είναι εκ των διοργανωτών της πραγματικής συγκέντρωσης εξέφρασε την οργή του κατά του πλαστού λογαριασμού και στοχοποίησε τα φίλα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ Μέσα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο facebook στον επίσημο λογαριασμό της συγκέντρωσης των «Παραιτηθείτε»:  
«Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η νέα συγκέντρωση των Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα στις 15 Ιουνίου τα έμμισθα τρολ της Κουμουνδούρου έπιασαν δουλειά. Έτσι, ενεργοποιήθηκε ένας παλιότερος πλαστός λογαριασμός στο Twitter ο οποίος, στο όνομα των «Παραιτηθείτε», ποστάρει χωρίς σταματημό, ρατσιστικά και ομοφοβικά tweet , κάνει αναφορά στο «χαμηλό επίπεδο των κατοίκων του Αιγάλεω» (με αφορμή τις γνωστές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου) ενώ κάνει έκκληση (!) στο ΣΚΑΪ να μην προβάλει Survivor την βραδιά της εκδήλωσης.
Εξυπακούεται πως όλη αυτή η χυδαιότητα αναπαράγεται μανιωδώς από τα γνωστά και μη εξαιρετέα συριζοτρόλ καθώς και από τα διάφορα συριζοsite όπως το λαζοπούλειο altsantiri.gr.
Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά σε μια ακόμη επίδειξη γκεμπελικής προπαγάνδας από τα κυβερνητικά φερέφωνα η οποία έχει ως μόνο στόχο την απαξίωση και την στοχοποίηση των μελών του Παραιτηθείτε αλλά και του απλού κόσμου που σκοπεύει να συμμετάσχει στην συγκέντρωση.
Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Τέτοιου είδους συριζιές τις ζούμε συνεχώς την επταετία της κρίσης. Με αφορμή όλα τα παραπάνω όμως θέτουμε και κάποια ερωτήματα:
-Ποιοι είναι οι ρατσιστές; Οι Παραιτηθείτε ή η κυβέρνηση που έχει μαντρώσει χιλιάδες πρόσφυγες σε στρατόπεδα κάτω από τραγικές συνθήκες;
-Ποιοι είναι οι ομοφοβικοί; Οι Παραιτηθείτε ή οι κυβερνητικοί εταίροι ΑΝΕΛ που καταψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης;
-Ποιος έχει απαξιώσει ολόκληρες περιοχές της Αθήνας, παρουσιάζοντάς τις ουσιαστικά ως υποβαθμισμένα γκέτο; Οι Παραιτηθείτε ή ο κ. Τζανακόπουλος;
-Ποιος ασχολείται με το Survivor; Οι Παραιτηθείτε η ο Αλέξης Τσίπρας που άλλαξε την ώρα της ομιλίας του στη Βουλή για να απευθυνθεί στον λαό του πριν αρχίσουν να προβάλλονται οι περιπέτειες του Ντάνου και του Μπο;
Χαιρόμαστε που η απλή ανακοίνωση ενός event στο Facebook πανικόβαλε αμέσως το κυβερνητικό στρατόπεδο. Και ο πανικός τους θα συνεχιστεί».
Τατσόπουλος: «Επιχειρούν με χαλκευμένες ειδήσεις να μας πείσουν ότι και οι «Παραιτηθείτε» είναι σαν… τα μούτρα τους»
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πέτρος Τατσόπουλος που ανέφερε μέσω των social media: «Την ώρα που ο πιο ξεφτιλισμένος πρωθυπουργός της μεταπολιτευτικής Ελλάδας έφθασε στο σημείο ν’ αλλάξει τη σειρά και την ώρα της ομιλίας του στη Βουλή ώστε να μην «πέσει» πάνω στο «Survivor», τα συριζοτρόλ όλης της χώρας, σε αγαστή συνεργασία με τα συριζοσάιτ, επιχειρούν με χαλκευμένες ειδήσεις (μόνοι τους τις κατασκευάζουν, μόνοι τους τις πιστεύουν) να μας πείσουν ότι και οι «Παραιτηθείτε» είναι σαν… τα μούτρα τους. Διότι, ως γνωστόν, δεν αρκεί να είσαι εσύ συμφιλιωμένος με τη ξεφτίλα σου. Πρέπει και να την μεταδώσεις στους άλλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: