Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

RADICAL 2017 - ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ

        Δελτίο Τύπου
RADICAL 2017_Το Φεστιβάλ του καλοκαιριού από το ΔΩΡΙΣ Radical στις 5 Αυγούστου στο Ευπάλιο με τον Β. Παπακωνσταντίνου
Με πολύ χαρά, περηφάνια και αγάπη για τον τόπο μας, η Ομάδα Διαχείρισης του ΔΩΡΙΣ Radical, ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου μουσικού-πολιτιστικού- κοινωνικού Φεστιβάλ, RADICAL 2017, στις 5 Αυγούστου στα "Κτίρια"- Αγ. Παρασκευή στο Ευπάλιο! 
Το RADICAL 2017 ευελπιστούμε να είναι το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού στη Δωρίδα! Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώνει μαζί μας την φωνή του,
μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του και μας γυρνά στα εφηβικά μας χρόνια!
Παράλληλα, ενώνουμε τη φωνή μας με άλλους δήμους στο εξωτερικό που έχουν χαρακτηριστικά σαν τα δικά μας και τραγουδάμε για το νερό ΜΑΣ...
Ενώ, για ακόμη μια χρονιά -μετά την αρχική εκδήλωση του 2016, όπου γνωρίσατε το ΔΩΡΙΣ Radical στα Χάνια- προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας, ενισχύοντας εφέτος τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής!


Η εκδήλωσή μας στις 5 Αυγούστου στο Ευπάλιο, που έχει την υποστήριξη του Δήμου Δωρίδας, της Τοπικής Κοινότητας Ευπαλίου, και των Φίλων Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε) είναι μόνον η αρχή. 
Σκοπός μας, ως διοργανωτές είναι το φεστιβάλ RADICAL να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο της Δωρίδας, και να στηρίζεται στο τρίπτυχο: 
Μουσική Εκδήλωση/Πολιτισμός – Κοινωνικό Μήνυμα / Σύνδεση με το Περιβάλλον – Κοινωνική Ευθύνη για την Τοπική Κοινωνία.

Έτσι, το 
Radical 2017,  ένα φεστιβάλ Πολιτισμού στη Δωρίδα, στηρίζεται σε 3 πτυχές:

1) Την Μουσική Εκδήλωση, που θα πλαισιώσουν ο κορυφαίος στο είδος του Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και μικρότερα σχήματα – έκπληξη που θα δώσουν και έναν τοπικό τόνο στη συναυλία, ξεκινώντας τον Αύγουστο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,

2) Το Τοπικό Μήνυμα & τη σύνδεση της Δωρίδας με Διεθνείς Πρωτοβουλίες, όπου εφέτος συνοψίζεται στο «Δικαίωμα στο Νερό ΜΑΣ», αντίστοιχο του δήμου Ζέρζοφ στην Πολωνία και 

3) Την επίδειξη αισθήματος Κοινωνικής Ευθύνης από τον διοργανωτή ΔΩΡΙΣ Radical και τις εταιρείες που θα επιλέξουν να συνδέσουν το όνομά τους με την τοπική κοινωνία, καθώς το μέγιστο μέρος των εσόδων της Εκδήλωσης θα δοθεί ως ΔΩΡΕΑ στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη αναγκών των Δημοτικών Σχολείων στη Δωρίδα (η Ομάδα Διαχείρισης του ΔΩΡΙΣ Radical έχει έρθει σε επαφή με όλους τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου καταγράφοντας τις ανάγκες τους).

Χορηγοί Επικοινωνίας του RADICAL 2017, μέχρι στιγμής, το ιντερνετικό ραδιόφωνο RadioOn.Gr (www.radioon.gr/) και ο όμιλος Lepanto.

Σας προσκαλούμε όλους να αγκαλιάσετε την πρωτοβουλία αυτή του ΔΩΡΙΣ Radical, όπως κάνατε με το ίδιο, και να αναδείξουμε το RADICAL 2017 ως το κατεξοχήν φεστιβάλ της Δωρίδας προς όλο τον κόσμο!
Σας περιμένουμε στις 5 Αυγούστου στα Κτίρια στο Ευπάλιο!



Με εκτίμηση
Γιάννης Κούγιας – Διαχειριστής
Μαίρη Ευθυμιάτου – Δημοσιογράφος _ 6946468138




*      Επικοινωνήστε μαζί μας στο radicaldoris@gmail.com
*      Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο youtube:

Δεν υπάρχουν σχόλια: